duminică, martie 7, 2021

După zvonurile privind despărţirea iminentă a cuplului Shakira şi Gerard Pique, agentul cântăreţei a făcut un anunţ neaşteptat.

“Relaţia dintre Shakira şi Pique e la fel de puternică. Totul este la fel ca înainte, nimic nu s-a schimbat. A vrut ca toată lumea să ştie asta şi să înţeleagă că ultimele materiale apărute în presă sunt doar zvonuri nefondate ale unor oameni care vor să îi facă rău lui Gerard”, a explicat agentul cântăreţei din Columbia pentru HOLA magazine.

În ultimele săptămâni, în presa spaniolă, au apărut tot mai multe informaţii potrivit cărora cei doi s-ar fi despărţit.

Gerard Pique şi-ar fi cumpărat o casă în Barcelona, unde locuieşte singur, scrie La Republica.pe.

 Motivul despărţirii ar fi implicarea prea mare a Shakirei în promovarea noului ei album şi pregătirea pentru turneul ”El Dorado World Tour”.Un alt semn al despărţirii ar fi faptul că după ultimul gol marcat, Pique a ridicat doar trei degete în aer în loc de patru, cum obişnuia să facă de obicei. Acesta ridica patru degete, câte două la fiecare mână, simbolul acestui gest fiind faptul că atât el, cât şi Shakira, sunt născuţi pe 2 februarie, dar la diferenţă de 10 ani.

Shakira şi fotbalistul Gerard Pique nu mai formează un cuplu, a scris Daily Mail, care a anunţat că cei doi nu mai locuiesc împreună. Apropiaţi ai cuplului spun că iniţiativa de despărţire i-a aparţinut solistei.

“Este ceva serios şi ea a fost cea care în cele din urmă a luat decizia”, a declarat un apropiat al cuplului pentru presa spaniolă, citat de Daily Mail.

Ultima dată când au fost văzuţi împreună a fost la nunta lui Lionel Messi în iunie. Cei doi, care au împreună doi copii, formau un cuplu de peste 6 ani, dar niciodată nu s-au căsătorit. Informaţia despre despărţire vine pe un fond nefavorabil pentru Pique care a fost huiduit de către fanii echipei naţionale de fotbal spaniol pentru tweet-ul în care şi-a arătat sprijinul său pentru independenţa catalonilor, după referendumul controversat din această săptămână.

Ultima fotografie împreună: Shakira şi Gerard Pique au fost în Argentina în iunie la nunta colegului său de la Barcelona, Lionel Messi

Shakira(40 ani) şi Gerard (30 de ani) au împreună doi copii: Milan (4 ani) şi Sasha (2 ani).

Ruptura dintre ei s-a produs in aceasta vara, când cantareata a fost plecată într-un turneu mondial. “Nu a mai suportat situatia si a parasit deja caminul conjugal”, scria sursa citata. Gerard Pique şi-ar fi cumpărat o casă în Barcelona, unde locuieşte singur, scria La Republica.pe.

Primul semn public al despărţirii l-a arătat Pique care, la unul dintre ultimile goluri marcate, a ridicat doar trei degete în aer în loc de patru, cum obişnuia să facă de obicei. Acesta ridica patru degete, câte două la fiecare mână, simbolul acestui gest fiind faptul că atât el, cât şi Shakira, sunt născuţi pe 2 februarie, dar la diferenţă de 10 ani.

Ultimele stiri

Parteneri