joi, iunie 30, 2022

Soția președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, Olena Zelenska, a vorbit despre copiii săi și a profitat de ocazie pentru a le mulțumie polonezilor de ospitalitatea de care au dat dovadă.

În cadrul unui interviu acordat unor jurnaliști din Kiev, prima doamna a Ucrainei a dezvăluit că singurele subiecte despre care discută copiii săi sunt invazia și armele.

„Încerc doar să trec peste toată această perioadă… peste despărțire. Familia noastră este separată. Îl văd pe Volodimir periodic aici, la birou. Sunt momente în care, dacă nu este la vreo întâlnire, pot intra să-l văd, să-l salut.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns al expunerii la soare. În 10 minu...

În ceea ce-i privește pe copii, ei înțeleg cumva că această perioadă se va încheia la un moment dat, dar întrebarea constantă în familia noastră este când se va întâmpla acest lucru.

Am încercat mereu să vorbesc sincer cu ei, așa că voi continua să o fac.

Cu fiica mea este mai ușor, este deja adult. Citește totul, vede totul și știe ce victorii trebuie să obținem pentru a pune capăt războiului.

Cu fiul meu este ceva mai diferit, este un politolog care crește, știe totul, ne dă sfaturi militare, ce arme ar trebui să cumpere țara… Tatălui lui îi spune ce tancuri, avioane, elicoptere trebuie să cumpărăm, ce ne lipsește.

Te-ar mai interesa: Cum arată regimul lui David Popovici. A exclus ace...

Ce țări nu ne ajută cum trebuie, ce țări ne ajută aşa cum ne-am dori. Este un expert militar, poți vorbi cu el despre asta luni întregi„, a declarat Olena Zelenska, potrivit Digi 24.


Polonia, cel mai apropiat prieten al Ucrainei

Prima doamnă a Ucrainei spune că țara sa a avut ghinionul de a avea ca vecin Rusia, care își arată frăția cu rachete și teroare, însă există Polonia, care a devenit cel mai apropiat prieten al Ucrainei.

Te-ar mai interesa: NU ezita psihoterapia. Sănătatea ta va avea de suf...

“’Mă voi întoarce’. Aceste cuvinte sunt rostite în mod repetat de fiecare ucrainean care a fost nevoit să plece de acasă. Mă voi întoarce la şcoala mea. La cana mea din bucătărie. La castanii mei. La rude.

Avem ghinionul de a avea un vecin care îşi arată frăţia cu rachete şi teroare. Dar avem şi marele noroc de a avea alt vecin, Polonia, care a devenit cel mai apropiat prieten al Ucrainei şi nu doar geografic.

Te-ar mai interesa: Hidratarea pe caniculă! „Iaurtul, aceeaşi hidratar...

Polonia adăposteşte aproape trei milioane de ucraineni, oferindu-le nu doar găzduire temporară, ci şi servicii mericale gratuite şi educaţie.

Ne vom întoarce, pentru că nicăieri nu e mai bine decât acasă. Şi categoric îi vom invita pe polonezi ca să le mulţumim pentru mai mult decât ospitalitate, pentru absenţa reală a graniţelor. Mulţumim, prieteni”, a scris soţia lui Volodimir Zelenski.

Te-ar mai interesa: Depresia postnatală. „Îmi doream să nu mă mai trez...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private