Categories: Știrile zilei

Prima reacție a lui Petre Roman, după moartea Mioarei Roman. Fostul premier este devastat: „Mă întorc spre țară”

Momente dificile pentru Petre Roman. Vineri dimineață, fostul premier al României a fost anunțat că Mioara Roman, femeia care i-a fost alături vreme de 30 de ani și care i-a dăruit o fiică, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, la azilul de bătrâni din Snagov, locul în care era îngrijită.

Petre Roman, prima reacție după moartea Mioarei Roman. În momentul în care fosta sa soție a murit, Petre Roman era plecat în străinătate și, la auzul teribilei vești, ex-premierul a hotărât să se întoarcă cât mai repede acasă.

„Sunt în avion, mă întorc spre țară. Nu e acum momentul (nr. de discuții), vă rog frumos!”, a declarat Petre Roman pentru Wowbiz.

Petre Roman a fost însurat cu Mioara Roman vreme de 30 de ani și au împreună o fiică, Oana Roman, care este acum devastată după pierderea mamei sale.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită.

Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei’, a mai spus Petre Roman, pentru Fanatik.

Petre Roman a fost preocupat de starea de sănătate a fostei soții

sursa foto wowbiz

În 2007, ex-premierul României a luat decizia să se despartă de femeia ce i-a fost alături timp de trei decenii, motiv pentru care, de atunci și până în prezent, nu și-au mai vorbit și nici nu s-au mai văzut vreodată. Totuși, Petre Roman a fost mereu preocupat de starea de sănătate a fostei sale soții.

”Nu am mai vorbit de vreo șase ani. Eu am divorțat, el s-a însurat apoi. A cam rupt relația cu noi. Viața merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect și apreciere, dar și prietenie. Lumea nu prea știe, dar eu am depus divorțul”, declara Mioara Roman în urmă cu câțiva ani.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra