Sari la conținut

Ce pensie are Petre Roman: „Eu şi acum muncesc pentru a câştiga un ban în plus”

Ce pensie are Petre Roman. Fostul premier al României a dezvăluit la Antena 3 ce venituri încasează lunar și spune că muncește și acum pentru a câștiga un ban în plus.

„Eu şi acum muncesc pentru a câştiga un ban în plus.

Sunt profesor şi ţin nişte cursuri pentru care sunt bine plătit, sunt şi preşedinte şi profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine platit şi am şi pensia mea.

Am pensia mea şi pensia specială care a fost restabilită acum trei luni.

Ce pensie are Petre Roman: În cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei”, a spus fostul premier Petre Roman, miercuri, la Antena 3 CNN.

Petre Roman, adevărul despre relația cu Zoe

Petre Roman a vorbit la un moment dat despre relația cu Zoe Ceaușescu. Cei doi s-au cunoscut în 1972, în Franța, în timpul studiilor.

Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, fostul soț al Mioarei Roman a oferit dezvăluiri nebănuite din trecutul său.

„Dacă eu sunt ceea ce sunt, trebuie să mă manifest, să vreau să exist așa cum sunt eu, și nu cum vor alții. Eu, de fapt, am făcut un lucru firesc.

Când o căsătorie nu a mai fost posibilă, așa cum au recunoscut ambele părți, și am cunoscut o femeie de care m-am îndrăgostit, m-am căsătorit cu ea, am făcut un copil. (…) Asta e normalitatea!”, a spus despre separarea de Mioara.

Fostul premier a vorbit și despre relația cu fiica Ceaușeștilor. Zoe și Petre Roman s-au cunoscut în anul 1972, în Toulouse, Franța, în timpul studiilor.

Fostul prim-ministru al României a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Zoe, în 1972. Momentul romantic, cu parfum de idilă, a fost rapid stopat de către Elena Ceaușescu, care s-a opus vehement.

Cum a reacționat Elena Ceaușescu când a aflat!

„Am cunoscut-o pe Zoe în 1972. A fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români. Zoe era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă. Nu-ți dădea impresia că e fata cui este”, a povestit Petre Roman, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, difuzată de KanalD.

„Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!”, a mai spus zâmbind.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel