Sari la conținut

Prima reacție a lui Petre Roman, după moartea Mioarei Roman. Fostul premier este devastat: „Mă întorc spre țară”

a murit mioara roman
sursa foto wowbiz
mioara roman

Momente dificile pentru Petre Roman. Vineri dimineață, fostul premier al României a fost anunțat că Mioara Roman, femeia care i-a fost alături vreme de 30 de ani și care i-a dăruit o fiică, a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, la azilul de bătrâni din Snagov, locul în care era îngrijită.

Petre Roman, prima reacție după moartea Mioarei Roman. În momentul în care fosta sa soție a murit, Petre Roman era plecat în străinătate și, la auzul teribilei vești, ex-premierul a hotărât să se întoarcă cât mai repede acasă.

„Sunt în avion, mă întorc spre țară. Nu e acum momentul (nr. de discuții), vă rog frumos!”, a declarat Petre Roman pentru Wowbiz.

Petre Roman a fost însurat cu Mioara Roman vreme de 30 de ani și au împreună o fiică, Oana Roman, care este acum devastată după pierderea mamei sale.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită.

Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei’, a mai spus Petre Roman, pentru Fanatik.

Petre Roman a fost preocupat de starea de sănătate a fostei soții

a murit mioara roman
sursa foto wowbiz

În 2007, ex-premierul României a luat decizia să se despartă de femeia ce i-a fost alături timp de trei decenii, motiv pentru care, de atunci și până în prezent, nu și-au mai vorbit și nici nu s-au mai văzut vreodată. Totuși, Petre Roman a fost mereu preocupat de starea de sănătate a fostei sale soții.

”Nu am mai vorbit de vreo șase ani. Eu am divorțat, el s-a însurat apoi. A cam rupt relația cu noi. Viața merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect și apreciere, dar și prietenie. Lumea nu prea știe, dar eu am depus divorțul”, declara Mioara Roman în urmă cu câțiva ani.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel