sâmbătă, ianuarie 23, 2021
Tănasă Sabina

Silvia Câmpeanu este prima româncă ce s-a bucurat de vaccinul anti-covid, aceasta oferindu-se voluntar să testeze vaccinul, în urma decesului tatălui ei – răpus de acest virus.

Tânăra a mărturist că s-a lovit atât de reacții pozitive, cât și de unele negative, unele persoane chiar acuzând-o că ar fi primit bani sau chiar că a exploatat decesul tatălui pentru a se bucura de notorietate.

Silvia a continuat și a spus că are dovezi pentru acuzele care i se aduc, iar cheltielile care sunt într-adevăr decontate sunt cele de transport. „Singurele cheltuieli care s-ar deconta ar fi cele rezonabile de transport, dar eu venind de undeva de la 10 kilometri e absolut absurd să solicit orice beneficiu material”.

Vaccinul anti-covid

”Mă simt bine, merg, mănânc, dorm. Am absolut toate activitățile pe care le aveam și înainte, atât eu cât și soțul meu pentru că și el este voluntar”.

Silvia a fost vaccinată cu vaccinul anti-covid săptămâna trecută alături de alți voluntari

„M-am simțit absolut normal. Am avut o ușoară durere de cap care a venit la un moment dat și a dispărut fără niciun fel de medicație.

Din câte am înțeles, din voluntarii văzuți la acea clinică de studiu, și erau aproape 1000 de voluntari, nimeni nu a avut efecte adverse”, a mai spus Silvia Câmpeanu