joi, iunie 1, 2023

Silvia Câmpeanu este prima româncă ce s-a bucurat de vaccinul anti-covid, aceasta oferindu-se voluntar să testeze vaccinul, în urma decesului tatălui ei – răpus de acest virus.

Tânăra a mărturist că s-a lovit atât de reacții pozitive, cât și de unele negative, unele persoane chiar acuzând-o că ar fi primit bani sau chiar că a exploatat decesul tatălui pentru a se bucura de notorietate.

Te-ar mai interesa: Cum ai devenit părintele de astăzi?: e-book gratui...

Silvia a continuat și a spus că are dovezi pentru acuzele care i se aduc, iar cheltielile care sunt într-adevăr decontate sunt cele de transport. „Singurele cheltuieli care s-ar deconta ar fi cele rezonabile de transport, dar eu venind de undeva de la 10 kilometri e absolut absurd să solicit orice beneficiu material”.

Vaccinul anti-covid

”Mă simt bine, merg, mănânc, dorm. Am absolut toate activitățile pe care le aveam și înainte, atât eu cât și soțul meu pentru că și el este voluntar”.

Silvia a fost vaccinată cu vaccinul anti-covid săptămâna trecută alături de alți voluntari

„M-am simțit absolut normal. Am avut o ușoară durere de cap care a venit la un moment dat și a dispărut fără niciun fel de medicație.

Te-ar mai interesa: Semne incipiente ale cancerului de sân. La ce treb...

Din câte am înțeles, din voluntarii văzuți la acea clinică de studiu, și erau aproape 1000 de voluntari, nimeni nu a avut efecte adverse”, a mai spus Silvia Câmpeanu

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private