duminică, noiembrie 27, 2022

Primăria Capitalei a anunțat când se aprind luminițele de Crăciun. A început deja montarea acestora. Economie…? Da, pentru că sunt… 

 

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală de Iluminat Public București, a început deja montarea instalațiilor pentru iluminatul festiv de sărbători din Capitală.

Pentru cei care se întreabă dacă se va consuma mult curent electric, răspunsul este nu…  Instalațiile luminoase utilizează tehnologia LED pentru un consum redus.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 28 Noiembrie – 4 Decembrie. Vo...

În ce zone vom avea luminițe de Crăciun

Potrivit anunțului făcut de Primăria Municipiului București, aproape 3.000 de instalații luminoase vor împodobi zone precum bd. Magheru, Piața Universității, Piața Romană, bd. Lascăr Catargiu, bd Kiseleff, bd. Unirii și Piața Presei Libere.

„Instalațiile luminoase sunt aceleași din anii trecuți, nu au mai fost cumpărate sau închiriate alte echipamente”, a anunțat Primăria Capitalei într-o postare pe pagina de Facebook.

Așadar, vestea bună este că nu se mai fac alte cheltuieli.

Luminițele vor fi aprinse în seara zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, odată cu sistemul de iluminat public.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din pliculețele de ceai. Sigur NU...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private