Sari la conținut

Primarul Capitalei a respins solicitarea de protest a transportatorilor şi fermierilor. Cum îşi motivează edilul decizia

Protest agricultori si transportatori

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat marţi că a respins solicitarea de protest a transportatorilor şi a fermierilor deoarece „nu este rezonabilă”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul precizează că s-a solicitat ocuparea integrală, de vineri până luni, a Pieţei Victoriei şi a străzilor adiacente, pentru 15.000 de maşini şi utilaje.

sursa foto: Facebook

„Am respins solicitarea de protest a transportatorilor şi a fermierilor pentru că nu este rezonabilă. Aceştia au solicitat explicit ocuparea integrală de vineri până luni a Pieţei Victoriei şi a străzilor adiacente, pentru 15.000 de maşini şi utilaje.

Evident că întregul transport ar fi fost blocat în Bucureşti. Cel mai mare protest autorizat cu maşini a avut loc în 2017. Cele 3.800 de autoturisme au fost dispuse atunci în Piaţa Victoriei şi de-a lungul Bulevardului Kiseleff, dar fără blocarea circulaţiei.

Dreptul la protest este consfinţit de lege, însă fără perturbarea funcţionării normale a drumurilor publice sau a transportului în comun. Vom aproba orice solicitare de protest care respecta legea, aşa cum am făcut şi până acum”, a subliniat primarul Capitalei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel