luni, august 8, 2022

Deși am vrea să credem că există plante cu efecte magice asupra vieții sexuale trebuie să recunoaștem că nu există. Cel puțin așa susțin cercetătorii. Însă, o mulțime de plante au proprietăți care contribuie la stimularea libidoul.

Mai exact, nu sunt magice și deși nu îți vor crește performanțele sexuale, măcar te vor face dornic de o noapte albă.

În realitate, spun medicii, că mulți români se luptă cu probleme legate de calitatea vieții lor sexuale. Mai exact, mulți suferă de disfuncții erectile. Din păcate, marea majoritate nu merg la medic pentru stabilirea unui diagnostic și prin urmare nu iau niciun tratament. De vină sunt anumite afecțiuni poate încă nediagnosticate sau factorii de natură psihologică. Anxietatea, stresul, depresia își pun amprenta și pe viața sexuală a românilor.

Te-ar mai interesa: Ghimbirul: 6 efecte secundare periculoase pe care ...

Iată ce alimente contribuie la creșterea dorinței sexuale:

  • Fructele de mare sunt recunoscute pentru efectul lor minune asupra aparatului sexual pe care-l stimulează. De exemplu, scoicile conțin zinc care este foarte bun pentru ameliorarea impotenței.
  • Vinul roșu este și el un excelent afrodisiac. Totul este să alegi un vin de calitate și să bei puțin.
  • Țelină este foarte bună pentru creșterea virilității la bărbați.
  • Sparanghelul este și el considerat un aliment afrodisiac. În plus, acesta are în compoziție minerale și vitamine care sporesc calitatea vieții sexuale.
  • Scorțișoara este și ea bună pentru creșterea dorinței sexuale așa că nu te feri să o consumi ori de cât ori ai ocazia.
  • Fructul iubirii sau mai corect spus avocado pe lângă multiplele beneficii pe care le aduce asupra sănătății e un afordisiac excelent.
  • Ciocolata este consumată ca afrodisiac de mii de ani. Dacă vrei însă să obții ceea ce îți dorești încearcă să o alegi pe cea amară.
  • Nu în ultimul rând fisticul este utilizat nu doar pentru gustul bun ci și în scopuri romantice.
  • Nu ezita să consumi linte. Aceasta are efecte uimitoare asupra potenței și în plus reface energia sexuală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private