Sari la conținut

Prințul Harry acuză: „Au mințit pentru a-mi proteja fratele. Nu au spus niciodată adevărul”

Sursă: EVZ

Ducele de Sussex acuză regalitatea britanică că a manipulat și chiar a mințit pentru bunăstarea fratelui său, Prințul William.

De când Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la obligațiile regale, experții regali spun că au existat unele diferențe și certuri cu familia regală, din moment ce chiar și Harry ar fi avut o ceartă cu Prințul William și s-ar fi distanțat de propriul său frate.

Prințul Harry acuză membrii regali britanici de manipulare

A apărut noul avans al documentarului Meghan și Harry, în care se dezvăluie că Ducele și Ducesa de Sussex vor vorbi mai mult despre plecarea lor din Regatul Unit și despre familia regală.

În primele episoade ale serialului, Prințul Harry ar fi recunoscut că regalitatea britanică are o înțelegere cu mass-media și cu această ocazie, fiul regelui Charles al III-lea acuză regalitatea de manipulare.

Sursă: EVZ

„Văzând această manipulare instituțională…”, comentează Prințul Harry, în timp ce Meghan Markle asigură că a fost aruncată drept „momeală lupilor”.

La fel, un personaj care va apărea în documentar a dat asigurări că „au recrutat oameni pentru a răspândi aceste informații”.

Deși până acum nu știm care ar fi informațiile, din context am putea spune că sunt atacuri personale la adresa lui Meghan Markle.

Prințul Harry acuză familia regală că mint de dragul Prințului William

De câțiva ani, Prințul Harry și Prințul William s-au înstrăinat, deoarece nu mai trăiesc în aceeași țară. Deși Palatul Buckingham a spus că nu a existat nicio dispută între ei, acum documentarul de pe Netflix arată contrariul, întrucât ducele de Sussex a asigurat că regalitatea minte pentru bunăstarea viitorului rege al Regatului Unit.

„Au mințit pentru a-mi proteja fratele. Nu au spus niciodată adevărul pentru a ne proteja”, a spus Prințul Harry. De asemenea, Meghan Markle mărturisește că securitatea a fost retrasă și că „toată lumea știa unde se află”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel