Categories: Știrile zilei

Monarhia britanică pusă pe jar după diagnosticul de cancer al Prințesei Kate. S-a aflat ce se va întâmpla cu Prințul Harry!

Prințul Harry speră să se întoarcă în Marea Britanie în cursul acestui an, dar surse din interior susțin că nu va avea nicio întâlnire cu prințul William sau prințesa Kate.

Se așteaptă ca Prințul Harry să se întoarcă în curând în Marea Britanie, după ce cumnata sa, Prințesa de Wales, a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer.

Dar, în timp ce mulți ar fi sperat că vestea devastatoare ar putea deschide calea unei posibile căi de reconciliere între ducele de Sussex, înstrăinat, și fratele său mai mare, prințul William, surse apropiate familiei Wales sugerează contrariul, potrivit unor rapoarte, notează Express.

Harry este așteptat să participe la o slujbă la Catedrala St Paul pentru a marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus în luna mai și, după ce a pierdut bătălia juridică împotriva guvernului cu privire la protecția polițienească pe care o are în țară, este foarte puțin probabil ca el să vină cu soția sa, Meghan Markle sau copiii lor, prințul Archie și prințesa Lilibet, relatează Telegraph.

Surse apropiate prințului și prințesei de Wales au precizat că „problema Harry” este ultimul lucru la care se gândesc, deoarece acum au preocupări mult mai mari care necesită toată atenția lor.

Între timp, o altă sursă a declarat pentru publicație, că William „a făcut întotdeauna tot ce a putut pentru a-și proteja familia”, persoanele din interior respingând orice sugestie ca moștenitorul tronului și familia sa ar fi dispuși să găsească capacitatea mentală de a-l înfrunta pe ducele înstrăinat.

Harry şi Meghan îi urează „sănătate şi vindecare” prinţesei Kate

sursa foto: ABC13

Prințul Harry și Meghan i-au transmis cumnatei lor un mesaj de susținere. Într-un mesaj scurt, ducele şi ducesa de Sussex îi urează „sănătate şi vindecare” prinţesei de Wales, Catherine, după ce aceasta a anunţat că a fost diagnosticată cu cancer, conform BBC.

Într-un comunicat scurt, prinţul Harry şi soţia sa Meghan au precizat că speră ca prinţesa Catherine şi familia să se poată vindeca „în privat şi în linişte”.

Recent Posts

Când ajung pensiile pe luna iunie

Când ajung pensiile pe luna iunie. În luna mai, s-a produs o modificare semnificativă în…

18 minute ago

Vitamina de care are nevoie orice femeie. Medic: ”Le-am prescris tututor pacientelor pentru că protejează de cancer la sân și osteoporoză”

Una dintre cele mai benefice vitamine pentru femei. Toate femeile care au împlinit  20 de…

39 de minute ago

Pensie mai mare cu 1.650 lei după recalculare pentru această categorie de pensionari

Pensie mai mare cu 1.650 lei. Recalcularea pensiilor pentru o anumită categorie de pensionari va…

59 de minute ago

Alimentul-medicament care ar putea reduce riscul de deces din cauza demenței

Alimentul-medicament care reduce riscul de deces din cauza demenței. Datorită influențelor populare precum talk-show-urile cu…

o oră ago

Ţările europene în care salariul minim depăşeşte 2.000 de euro. Pe ce loc se situează România

Salariul minim în țările europene. 2024 este anul în care Uniunea Europeană face un pas…

2 ore ago

Speranțe pentru vindecare. Primul vaccin personalizat pentru cancer este testat în Marea Britanie

Vaccin personalizat pentru cancer, testat în Marea Britanie. Un studiu important al primului vaccin ARNm…

2 ore ago

Citeste si: