Sari la conținut

Prinţul Harry se plânge că a fost bătut de fratele său, William: „A dat cu mine de pământ”

Harry
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
reacția lui Harry, după ce tatăl său a fost diagnosticat cu cancer

Prinţul Harry se plânge că a fost bătut de fratele său William. Cine să-i mai înțeleagă? Prințul Harry și Meghan Markle nu mai contenesc să povestească viața amară pe care-au avut-o la palatul Regal.

După ce, mai pe ocolite, și-a acuzat familia de rasism și de răceală, iată că Prinţul Harry a spus într-un interviu acordat cu câteva zile înainte de lansarea cărţii sale autobiografice că ar vrea să îşi „recupereze” tatăl şi fratele.

„Aş vrea să-mi recuperez tatăl, aş vrea să-mi recuperez fratele”, a spus prinţul Harry într-un interviu acordat ITV.

El a mai spus că „nu au arătat absolut nicio dorinţă de a se împăca”, deşi nu a fost clar la cine se referă.

Prinţul a mai spus că a fost „trădat”, într-un alt interviu acordat postului american de televiziune CBS.

Prince Harry says Prince William physically attacked him after calling Meghan 'rude'

Prinţul Harry a fost bătut de fratele său William: „A dat cu mine de pământ”

Și deși susține că își dorește „fratele și tatăl” înapoi, presa din Regat a descoperit altă „pâră” a Prințului Harry despre familia sa.

În cartea sa autobiografică „Spare” (Rezervă), Harry povestește că a fost bătut de fratele său, William, moştenitorul coroanei, după o ceartă legată de căsătoria sa cu actriţa Meghan Markle, scrie The Guardian.

Jurnaliștii de la susrsa citată au avut acces la volumul ce urmează să fie publicat în curând și susțin că cearta dintre cei doi ar fi avut loc în casa Prinţului Harry din Londra, în 2019.

Harry susține că, într-o discuţie între patru ochi, Prinţul William ar fi spus despre Meghan Markle că este „dificilă”, „nepoliticoasă” şi „necioplită”. La rândul său, Harry l-a acuzat pe William că nu face altceva decât să repete retorica din presa britanică în ceea ce o priveşte pe soţia sa.

Ar fi urmat un schimb de insulte, iar cearta s-a mutat în bucătărie unde Harry i-a oferit lui William un pahar de apă pentru a se calma.

A pus apa jos, m-a insultat şi a venit spre mine. S-a întâmplat atât de repede. Foarte repede. M-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi a dat cu mine de pământ.

Am căzut peste castronul de mâncare al câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat.

Prince Harry Says He Was Attacked by Prince William Over Meghan Markle

Conflictul ar fi avut loc din cauza lui Meghan Markle

Am zăcut acolo o vreme, ameţit, apoi m-am ridicat şi i-am spus să iasă”, scrie Prinţul Harry în cartea sa. Prinţul William l-ar fi îndemnat pe Harry să dea şi el, amintindu-i de bătăile dintre ei, din copilărie. Însă Harry a refuzat. William a plecat, dar s-a întors la scurt timp ca să îşi ceară scuze.

William i-ar fi cerut să nu-i povestească lui Meghan Markle despre incident. Potrivit Prințului Harry, acesta nu a vorbit imediat cu soţia sa, ci şi-a sunat terapeutul.

Ulterior, însă, când Meghan Markle i-a văzut rănile de pe spate, i-a relatat confruntarea cu fratele său. „Nu a fost nici surprinsă, nici foarte furioasă. A fost teribil de tristă”, a scris Harry.

Cartea autobiografică a Prinţului Harry se referă la statutul său de „prinţ de rezervă” atunci când făcea parte din Casa Regală.

Harry a cunoscut-o pe Meghan în 2016 și s-au căsătorit la Castelul Windsor în 2018.

Cuplul s-a distanţat însă de familia regală., până într-acolo încât au renunţat la funcţiile regale şi s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel