luni, august 8, 2022

Prințul Harry a fost surprins la Super Bowl, în Los Angeles, alături de o altă femeie. Nu a fost însoțit de soția lui, Meghan Markle, ci de verișoara sa, Prințesa Eugenie, scrie dailymail. 

Prințul, în vârstă de 37 de ani, a fost obervat în tribune împreună cu verișoara sa, pe Stadionul SoFi. Meghan Markle nu a fost prezentă.

Harry și Eugenie, în vârstă de 31 de ani, s-au așezat pe scaune luxoase din piele într-o lojă privată de pe stadion și purtau măști de protecție, în conformitate cu legislația din Los Angeles, care impune purtarea măștilor KN95 sau N95 pentru evenimente mari în aer liber.

Te-ar mai interesa: Fructele verzi care pot reduce cancerele cu peste ...

Prezența celor doi membri ai familiei regale la evenimentul – care a găzduit și invitați precum Ryan Reynolds, LeBron James, Kevin Hart, Charlize Theron, Rebel Wilson, Ellen DeGeneres și alții – a fost anunțată de NFL, al cărei cont de Twitter din Marea Britanie a distribuit o fotografie cu ei și a scris: „Prințul Harry și Prințesa Eugenie în casa de la #SBLVI”.

Ducele de Sussex, care nu a arătat susținere față de nici una dintre părți, purta un tricou alb și o jachetă închisă la culoare și a fost văzut sprijinindu-și picioarele pe bara din fața lui. Nu era nici urmă de soțul lui Eugenie, Jack Brooksbank.

Te-ar mai interesa: Băuturi care scad colesterolul. Include-le în diet...

Harry și Eugenie au fost doi dintre puținii participanți celebri fotografiați care purtau măști în timpul meciului – pe când alte vedete precum Jennifer Lopez, Ben Affleck, Kanye West, Beyonce și Rita Ora, nu au fost văzute purtând mască de protecție.

Eugenie a purtat o șapcă de baseball, blugi și un blazer. Se știe că Eugenie și Harry se înțeleg bine, iar Meghan, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut-o pe Prințesă chiar înainte ca ea să-l cunoască pe Harry – lucru pe care l-a dezvăluit în timpul interviului cu Oprah Winfrey din martie 2021.

Te-ar mai interesa: Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o per...

Unii utilizatori de Twitter au confundat-o inițial pe Eugenie cu Meghan, dar ducesa nu a fost acolo. Cuplul, care s-a căsătorit în 2018 și locuiește în apropiere într-un conac Montecito de 14 milioane de dolari, sunt părinții lui Archie, în vârstă de doi ani, și ai lui Lilibet, în vârstă de opt luni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private