miercuri, februarie 8, 2023

Prințul William a retrăit recent un moment jenant care a avut loc în urmă cu câțiva ani, când Jon Bon Jovi și Taylor Swift l-au scos din zona sa de confort în timpul unui eveniment caritabil, la Palatul Kensington, în 2013.

Ducele de Cambridge a dezvăluit întâmplarea în cadrul unui episod din seria Apple Fitness+ „Time to Walk”, lansat recent. William spune că, în timpul evenimentelor caritabile, precum cel din 2013, încearcă să „fie fermecător și interactiv” cu oaspeții. Însă, în timpul acelui eveniment, s-a relaxat neobișnuit de mult și a făcut un gest pe care îl regretă și acum. S-a lăsat condus de Taylor Swift pe scenă și a cântat alături de Bon Jovi.

Te-ar mai interesa: Dietă veche, cu ouă și vin! Cel mai bizar și efici...

”A pus mâna pe brațul meu, m-a privit în ochi și…”

„Nu m-am gândit niciun moment la ce avea să se întâmple în continuare. Eram așezat lângă Taylor Swift. Ea era în stânga mea. Și după ce Jon a cântat prima melodie, a urmat o pauză, timp în care Taylor s-a întos către mine. A pus mâna pe brațul meu, m-a privit în ochi și mi-a spus: Hai, William. Hai să mergem și să cântăm.”

Prințul susține că nici până în ziua de azi, nu știe ce i-a venit.

„Sincer, chiar și acum sunt îngrozit de ceea ce s-a întâmplat și nu înțeleg de ce am cedat”, a spus el, dar a adăugat că „dacă Taylor Swift te privește în ochi, îți atinge brațul și spune: „Vino cu mine, practic faci ce spune ea.”

Te-ar mai interesa: Mărturia sfâșietoare a unei românce stabilite în T...

„M-am trezit că o urmăream ca un cățeluș și am spus: „Da, bine, pare o idee grozavă – te voi urma”, a povestit William.

„Am urcat pe scenă în transă, iar apoi, cam pe la jumătatea piesei „Livin’ on a Prayer” a lui Jon Bon Jovi, m-am trezit”, a spus el. „Mă gândeam: „Stau pe scenă și cânt „Livin’ on a Prayer” când nici măcar nu știu versurile?”

Din fericire, încurajările publicului l-au ajutat să treacă peste moment

Te-ar mai interesa: Ce să NU faci in caz de cutremur. Dr. Ciuhodaru: E...

„M-am gândit: „Ei bine, dacă le place, atunci noaptea le este dedicată. Nu pot fi eu cel care strică distracția tuturor”, a glumit el. Ducele a spus că „încerca să își păstreze calmul aparent”, dar pe dinăuntru era transpirat tot.

„Mulți oameni ar putea crede că mă simt confortabil pe scenă. Când vine vorba de discursuri și lucruri de genul ăsta, am experiență, nu reprezintă o problemă, dar când vine vorba de cântat, lucrurile stau diferit,” a conchis William,

Te-ar mai interesa: Mesajul unui medic despre preotul care se zbate în...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private