Sari la conținut

Prințului Harry, prins cu minciuna. Experții l-au dat de gol

Harry
Sursă foto: arhivă Doctorul ZIlei
reacția lui Harry după ce tatăl său a fost diagnosticat cu cancer

Datorită acestei inconsecvențe, unii oameni au clasificat cartea lui Harry drept o poveste nesigură și departe de realitate, ce părere aveți?

Prințul Harry a declanșat o mare controversă pe internet care pune sub semnul întrebării tot ceea ce a scris în noua sa carte, din moment ce se pare că a povestit o anecdotă greșită despre care există o înregistrare publică, făcând ca mărturia sa să fie considerată de neîncredere.

Inconsecvențe în cartea Prințului Harry

După ce cartea ducelui de Sussex a fost scoasă la vânzare, zeci de jurnaliști și experți în regalitate au făcut un studiu atent al poveștilor pe care le-a spus Harry în biografia sa. Așa că GB News a descoperit anumite inconsecvențe care au provocat un vârtej de comentarii împotriva fiului cel mic al lui Lady Di.

Minciuna pe care a spus-o Harry în noua sa carte

Se pare că Harry a susținut că, după moartea străbunicii sale, în martie 2002, când era adolescent și studia la Eton, a primit un telefon de la un curtean care l-a informat despre moartea reginei mame.

„La Eton, în timp ce studiam, am primit un telefon. Aș vrea să-mi amintesc a cui voce era la celălalt capăt; un curtean, cred. Îmi amintesc că era chiar înainte de Paște, vremea era luminoasă și caldă, lumină care se înclina prin fereastra mea, plină de culori vii. Alteța Sa Regală, Regina Mamă a murit”, a spus Ducele de Sussex.

Cartea lui Harry ridică semne de întrebare

Cu toate acestea, conform datelor istorice disponibile la acea vreme, era imposibil ca prințul să fie la școală, deoarece se afla în altă parte.

Potrivit GB News, Harry avea deja 17 ani și nu era la Eton când a primit apelul, deoarece schia în Elveția împreună cu tatăl și fratele său William.

„Bărbatul de 38 de ani a oferit detalii evocatoare și specifice despre vremea „luminoasă și fierbinte” de la școala sa din Eton, când a primit temutul „apel telefonic”. Însă rapoartele detaliau că prințul, care avea la acea vreme 17 ani, nici măcar nu se afla în Regatul Unit și chiar schia în Elveția înzăpezită.

Deci tot ce a scris Harry a fost pus sub semnul întrebării și ca o versiune nesigură a realității, deoarece se pare că nici măcar Ducele de Sussex însuși nu este conștient de cum era viața în cadrul familiei regale.

„Aceasta este o eroare gravă într-o carte extrem de controversată. Faptul că Harry este în mod clar eronat în amintirea lui despre evenimentele cu privire la locul în care se afla când a murit Regina Mamă, lasă îndoieli cu privire la cât de atent a fost verificată această carte. Mulți se întreabă câte alte erorile se găsesc de fapt în paginile sale”, a spus GB News.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel