marți, octombrie 27, 2020

Medicul Kevin Jovanovic din New York a dezvoltat o metodă cu ajutorul căreia femeile pot avea parte de o plăcere mai mare în dormitor.

Procedura se numeşte Augmentarea punctului G şi presupune mărirea punctului G cu ajutorul unei injecţii cu colagen.

Punctul G” este denumirea unei zone erogene din interiorul vaginului. Se numeşte “G” după numele lui Ernest Grafenberg, cel care a descris această zonă. În momentul în care această zonă este stimulată se produce orgasmul.
Punctul G este situat pe faţa anterioară a vaginului, sub simfiza pubiană, la aproximativ 5-6 cm de orificiul extern şi este reprezentat de o zonă de ţesut cu striaţii, foarte bogat vascularizat. Dimensiunea acestuia este diferită de la o femeie la alta şi uneori nu poate fi localizat uşor. În general este de aproximativ 2-3 cm în diametru.

Citește și:

Metoda a fost deja testată pe 106 femei, iar 85 dintre ele au declarat că au experimentat o intesificare a plăcerii sexuale în urma injecţiei.

,,Augmentarea punctului G nu se potriveşte tuturor, de exemplu femeile care spun că au dureri în timpul actului sexual sau că nu simt nimic nu sunt candidate ideale. Procedura se adresează femeilor care îşi cunosc bine corpul şi care vor să simtă mai multă plăcere în timpul sexului,” spune dr. Jovanovic.

Citește și:

Procedura se face sub anestezie locală, costă 1200 de dolari şi are efect timp de 4-6 luni, după această perioadă trebuie refăcută. ,,Colagenul pe care îl folosim a fost utilizat mai mult de 40 de ani pentru tratarea incontineţei urinare,” mai spune medicul.

 

Parteneri--