luni, ianuarie 30, 2023

Produs retras din Kaufland. Potrivit unui anunț făcut de Kaufland, produsul ”Newcential – Benzi pentru antrenament”, ce s-a aflat la vânzare începând cu data de 6 ianuarie, va fi retras din magazine în mod ”voluntar și preventiv”.

Motivul este acela că există posibilitatea de a se desprinde cuplajul articolului în timpul folosirii acestuia.

”La acest articol există posibilitatea desprinderii involuntare a cuplajului în anumite circumstanţe nefavorabile. Astfel, există un pericol de accidentare în timpul utilizării articolului. Clienţii care au achiziţionat acest produs sunt rugaţi să acorde atenţie informării şi să nu îl mai folosească. Pentru a proteja siguranţa consumatorilor, Kaufland a reacţionat imediat şi a retras de la vânzare produsul menţionat, din lotul cu numărul 1234261-4020”, au transmis reprezentanții Kaufland, potrivit impact.ro. 

Te-ar mai interesa: Alimentul care scade cu 60% riscul de cancer pancr...

Produs retras din Kaufland

De asemenea, reprezentanții Kaufland au transmis că persoanele care au cumpărat deja acest produs pot merge în oricare dintre magazinele din țară ca să îl returneze și să își primească banii înapoi. Pot face acest lucru chiar și clienții care nu au păstrat bonul fiscal.

”Pentru informaţii, clienţii au la dispoziţie numărul de telefon al Centrului Relaţii Clienţi, 0800 080 888, apelabil gratuit (număr apelabil doar din reţelele Vodafone, Orange, Telekom, Upc România şi RCS&RDS), de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00, iar sâmbăta în intervalul 08.00 – 17.00 sau în scris accesând www.kaufland.ro/contact”, a mai transmis Kaufland.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă iei o linguriță de oțet înaint...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private