Sari la conținut

Produsul obișnuit de uz casnic care distruge urmele de calcar din toaletă

curatare toaleta
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Scapă rapid de calcarul din toaletă cu ACEST produs comun!

Produsul obișnuit care distruge murdăria din toaletă. Un produs obișnuit de uz casnic a fost extrem de eficient în combaterea unora dintre cele mai încăpățânate pete de toaletă și poate chiar distruge calcarul.

Un expert în curățenie a dezvăluit care este ingredientul comun care se găsește în orice casă și care poate scăpa de unele dintre cele mai încăpățânate pete de calcar de toaletă.

Produsul obișnuit de uz casnic care distruge urmele de calcar din toaletă

Această descoperire a fost făcută de canalul de YouTube Smart Fox, care încarcă videoclipuri regulate centrate pe sfaturi de curățare, relatează Express. Canalul de YouTube a încărcat un videoclip care a strâns peste 13 milioane de vizualizări.

„În acest videoclip vă arăt de ce ar trebui să puneți detergent sau praf de spălat în toaletă. Chiar dacă sună ciudat la început, detergentul este perfect pentru curățarea toaletei. Motivul pentru asta sunt agenții tensioactivi, cele mai importante componente ale detergentului”, se arată în video. 

Acest articol de uz casnic obișnuit conține substanțe chimice care sunt concepute pentru a îndepărta materialele organice și depozitele minerale – similare cu cele care se găsesc în petele de toaletă încăpățânate.

„Acestea provoacă dizolvarea murdăriei și a depunerilor. Recipientul de dedurizare a apei din detergent îndepărtează, de asemenea, calcarul și depunerile de urină. Pentru a beneficia de acest lucru, ar trebui să turnați aproximativ o jumătate de cană de detergent pentru rufe albe în toaleta dvs. O distribuiți cu atenție pe întreaga suprafață din toaletă.”

Ce aveți de făcut

  • Trebuie să trageți apa înainte de a adăuga detergent, pentru că pulberea va adera la suprafața umedă a toaletei.
  • Apoi, lăsați detergentul să stea timp de 15 până la 20 de minute, înainte de clătire.
  • Pe lângă detergentul praf care asigură curățenia toaletei, înălbitorul pudră antibacterian de spălat va ajuta și el.
  • Puteți să frecați suprafața în jos cu o perie de toaletă pentru a îndepărta unele dintre petele mai încăpățânate de pe toaletă.
  • După aceea, trebuie să spălați o singură dată. Totul va fi din nou strălucitor și toată murdăria va dispărea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel