joi, august 18, 2022

Prof. Constantin Dulcan și-a exprimat părerea în legătură cu originea coronavirusului și a explicat prin ce metodă ne putem feri de virus, în afară de metodele recomandate de medici. 

Medicul spune că nu există suficiente dovezi care să arate clar originea virusului însă acum e important să evităm îmbolnăvirea, nu să căutăm vinovați.

”Rămâne un singur lucru de făcut dincolo de mijloacele recomandate de către medici: să ne creștem capacitatea de apărare a organismului, adică imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la acțiunea virusului.

Te-ar mai interesa: Alimentele acide îngrașă și îmbolnăvesc. Cu ce ali...

Tradus din termeni de fizică, înseamnă să ne creștem vibrația la un nivel mai inalt decât cel al virusului.
Stim acum, grație studiilor de laborator, că ceea ce gândim are o acțiune pozitivă sau nocivă asupra organismului, asupra mediului ambiant și cosmic, în funcție de vibrația proprie.

Vibrațiile joase emise de gândurile si acțiunile noastre ne-au scăzut imunitatea și ne-au făcut vulnerabili fața de o mulțime de agenti patogeni, aducându-ne unde suntem!” a detaliat cunoscutul neurolog.

Rețeta lui Constantin Dulcan pentru creșterea imunității

Este necesar ca, mai întâi, să ne învingem frica, explică medicul. Vibrația sa ne situează sub cea a virusului.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru femei. Medic: ”Le-am pre...

”Este obligatoriu necesar să ne controlăm tot ceea ce gândim si simțim! Energia fricii să o transformăm într-una pozitivă, schimbând pur si simplu sentimentul de frică cu un altul de coloratură pozitivă: o amintire plăcută, trăită în trecut sau proiectată in viitor, o rugăciune, o meditație, o muzică preferată, o lectură plăcută.

Sentimentul de bucurie, de bună dispoziție, de recunoștință și de mulțumire pentru că încă existăm, are o chimie favorabilă sănătății.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre un produs farmaceutic. Medic: Nu e...

In nicio clipă să nu rămânem acum descoperiți, copleșiti de tristețe, de frică, de slăbăciune în fata spectacolului funest la care asistăm.

Corpul nostru fizic este templul spiritului și mintea sănătoasă nu poate fi decât într-un corp sănătos.

Chiar izolati la domiciliu, putem să facem mișcare având la dispozitie o literatură bogată în acest sens.
Nu trebuie neglijată, de asemenea, igiena personală. Să nu uităm! Corpul nostru fizic este templul spiritului și mintea sănătoasă nu poate fi decât într-un corp sănătos.

Te-ar mai interesa: De ce se spune despre gută că e boala oamenilor bo...

Întrebat de discipolii săi, cum a vindecat un tânăr cu epilepsie, Iisus le-a răspuns: prin credință, rugăciune și post. In ciuda celor care pot fi sceptici la aceste sfaturi avem în clipa de față argumente științifice ferme, cu experiențe realizate de către oameni de știință. Aș cita ca exemple doar studiile efectuate la Universitatea Harvard și Institutul Inimii din California.

Te-ar mai interesa: Dr. Pautov dezvăluie un secret știut doar de medic...

Este timpul să întelegem că am ajuns aici numai prin aroganța cu care am dorit să ne dominăm semenii, să-i denigrăm și să-i anihilăm. Suntem ceea ce gândim!

Suntem în al 12 -lea ceas. Dacă nu învățăm nimic din această experiență, al 13-lea ceas ne-ar putea fi fatal.

Dumnezeu să ne ajute!”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private