Sari la conținut

Profeția cutremurătoare a lui Nostradamus despre Regele Charles al III-lea. Ce urmează să se întâmple curând

Profeția cutremurătoare a lui Nostradamus despre Regele Charles al III-lea. Ce urmează să se întâmple curând.

Cel mai cunoscut profet al tuturor timpurilor a prezis în urmă cu mai bine de 400 de ani că Regele Charles al III-lea va fi nevoit să abdice, iar numele celui care îi va urma „va surprinde” o lume întreagă.

Astrologul și alchimistul Michel de Nostredame, cunoscut sub numele de Nostradamus, a devenit celebru dup moartea sa, după ce profețiile sale au surprins generații întregi, prin acuratețe și precizie.

Profeția cutremurătoare a lui Nostradamus despre Regele Charles al III-lea

Nostradamus a profețit că noul rege al Marii Britanii va abdica în curând. Este concluzia la care au ajuns mai mulți cercetători englezi, după ce au studiat viziunea alchimistului asupra viitorului.

Fragmente din cartea lui Nostradamus publicată în 1555 arată clar: compatrioții îl vor obliga pe Regele Charles să-și ia rămas bun de la coroană.

Se presupune că britanicii își vor aminti de divorțul fiului cel mare al Reginei Elisabeta a II-a de Prințesa Diana și, în general, vor fi nemulțumiți de acțiunile sale. O persoană neașteptată va fi numită ca noul monarh conducător, era sigur Nostradamus, acum mai bine de 450 de ani.

Scriitorul Mario Reading, care a studiat activitățile alchimistului, a descifrat previziunile astrologului cu privire la domnia lui Carol al III-lea, în cartea sa „Nostradamus: Complete Prophecies for the Future”. „Presiunea asupra lui este atât de mare, iar vârsta este de asemenea împotriva, astfel încât Charles va fi de acord să abdice în favoarea fiului său”. Mai mult decât, acest fiu nu va fi moștenitorul coroanei, William, ci se presupune că va fi mai tânărul Harry, al cincilea în ordinea de succesiune la tron.

Care dintre cei doi fii îi va lua locul lui Charles?

Potrivit 7news.com.au, Reading a reamintit faptul că Nostradamus a prezis cu succes că regina va muri în 2022. El a susținut, de asemenea, că moartea ei va duce la despărțirea Australiei de Commonwealth.

„Presiunea asupra lui Charles este atât de mare, încât acesta acceptă să abdice în favoarea fiului său”

Întrebarea este, care fiu? Căci în ultima frază Nostradamus arată foarte clar că „cel care îl va înlocui nu era aşteptat niciodată, de nimeni să fie rege”.

„Înseamnă asta că prințul William, care s-ar fi așteptat să-i succedă tatălui său, nu va prelua coroana? Iar prințul Harry, implicit, devine rege în locul lui? Asta l-ar face regele Henric al IX-lea, la doar 38 de ani”, mai scrie Reading.

Comentariile au creat o furtună online, făcându-i pe mulți să speculeze la cine se referea Nostradamus când a scris „un om îl va înlocui pe cel care nu s-a așteptat niciodată să fie rege”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.