Sari la conținut

Profeții Nostradamus 2022. Cum va muri Vladimir Putin

Profețiile lui Nostradamus au fost atât de vii și precise, încât legenda sa trăiește cu mult dincolo de secolul al XVI-lea când a trăit și merită să ne uităm la previziunile pe care le-a făcut pentru 2022.

Evoluția majoră din lume în 2022 a fost invazia ilegală a Rusiei și războiul ulterior în Ucraina, mulți sugerând că Nostradamus a prezis de fapt evenimentul.

Desigur, predicțiile sunt întotdeauna misterios de vagi, dar există suficient șir pentru ca oamenii să extrapoleze sensul.

„Peștii vii ai Mării Negre aproape că vor ajunge să fiarbă”, scria astrologul în 1555. „Sub climatul babilonian opus, mările vor fi fără vărsare”, adaugă el în cartea sa. Din ce înțelegem este vorba despre schimbările climatice.

„Mierea va costa mult mai mult decât ceara de lumânare, iar prețul grâului va fi unul foarte mare”, a scris Nostradamus, experții interpretează acest vers ca fiind sosirea foametei și creșterea inflației. De altfel, am observat deja majoritatea costurilor la multe produse, parțial din cauza efectelor pandemiei, precum și din cauza recentului conflict dintre Rusia și Ucraina.

Decesul unui lider politic

„Moartea subită a unui înalt personaj, el va fi schimbat și vor pune altul în regatul său”, susține Nostradamus, iar mulți experți subliniază că istoricul francez vorbește despre moartea unui mare lider politic, probabil Vladimir Putin.

Cel puțin cinci tentative de omor au fost comise la adresa Președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Predicția lui Nostradamus, așa cum spun cei de la România TV, arată că temutul Președinte va muri în 2022, în timp ce va fi pe mare, fiind secerat de un fulger.

Se prăbușește Uniunea Europeană?

Mulți au luat această predicție ca pe un semn că structura Uniunii Europene se va schimba, lucru extrem de probabil dacă ținem cont că Ucraina este în curs de a deveni stat membru.

„Templele sacre ale vremurilor romane vor demola temeliile întemeierii lor”, este o altă predicție a lui Nostradamus, și care ar putea fi interpretată ca o presupusă cădere a Uniunii Europene, scrie presa spaniolă.

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel