Sari la conținut

Profeții sumbre pentru 2023: Oamenii vor muri din cauza răutății

Nostradamus
Sursa foto: arhiva Doctoul Zilei
Predictii pentru 2024

Profeții sumbre pentru 2023: „Șapte luni de Mare Război, oamenii vor muri din cauza răutății”. Potrivit lui Nostradamus, un al treilea război mondial ar putea izbucni în 2023 și ar trebui să dureze șapte luni.

Nostradamus, poate cel mai faimos, dar și cel mai obscur ghicitor. Cercetătorii încă se luptă pentru a afla care sunt catrenele sale criptate. Dar ele devin clare doar atunci când o predicție se adeverește.

Potrivit profeției sale, anul 2023 va fi tensionat din toate punctele de vedere.

1/3 din populația lumii va pieri

„Aproximativ 1/3 din populația lumii va pieri, iar unele țări vor fi mult mai afectate decât altele. Șapte luni de Mare Război, oamenii vor muri din cauza răutății”. Mai mult, acest război nu va fi lipsit de consecințe.

Profeții sumbre pentru 2023: Oamenii vor muri din cauza răutății

 Apariția unei noi crize economice

Pandemia de Covid-19 a avut un efect devastator asupra întregii lumi. Din punct de vedere al sănătății și economic, iar acum, pentru 2023, Nostradamus anunță la rândul sau apariția unei noi crize globale, deși va fi doar economică de dată această.

Consecințele conflictului mondial

Prăbușirea economiei va fi, potrivit lui, una dintre consecințele conflictului mondial care ar trebui să izbucnească în același an. Tot conform lui Nostradamus, banii nu vor mai avea nicio valoare în ochii oamenilor, pentru că nu le vor fi de nici un folos în acest stadiu al situației.

Agravarea crizei climatice

Criză climatică este întotdeauna un subiect de actualitate care nu lipsește să ne preocupe, întrucât schimbările climatice par din ce în ce mai neobișnuite.  Potrivit lui, anul acesta ar fi scenă mai multor dezastre naturale de tot felul, în special din cauza încălzirii globale, potrivit fabricatinromania.info.

Nostradamus a prezis moartea Papei Francisc

Sosirea unui nou Papă. Printre cele mai tulburătoare previziuni ale lui Nostradamus se numără moartea Papei Francisc. Va fi numit un nou papa. Acesta din urmă, mai tânăr, va fi la originea unui scandal uriaș care va zgudui biserica până în 2029.

Primii pași pe planetă Marte

Viziunea omului care pornește să cucerească planetă Marte era doar o amintire îndepărtată. Acest lucru s-ar putea schimbă, în acest nou an 2023. Potrivit lui Nostradamus, omul va reuși în sfârșit să pună picioarele pe celebra planetă roșie.

Nu degeaba textele sale se referă la o „lumina pe Marte care cade”. Într-adevăr  luând în considerare această propoziție, Nostradamus sugerează că odată ce această planetă va fi colonizată de om, o mare descoperire va face posibilă realizarea unor progrese științifice, de neimaginat până atunci.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: