Sari la conținut

Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru 2023 sunt îngrozitoare. Ce a prezis că urmează să se întâmple

Predicitii Baba Vanga
Sursa foto: doctorulzilei.ro
Baba Vanga. Află în ce an a prezis Sfârșitul Lumii

Din cuprinsul articolului

Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru 2023. Clarvăzătoarea oarbă, cunoscută la nivel global ca Baba Vanga, care ar fi prezis atacurile de la 11 septembrie și Brexitul, a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare și pentru 2023, conform Mirror.

În timp ce mulți vor spera la niște vremuri mai bune, predicțiile lui Baba Vanga sunt sumbre.

Arme nucleare și bioloogice

Vanga a susținut că anul viitor va avea loc o explozie a unei centrale nucleare. Tot ea vorbind și despre un „șantaj nuclear” din partea Rusiei față de Ucraina.

Baba Vanga ar fi susținut că anul acesta extratereștrii vor veni pe Pământ, lăsând planeta în întuneric o perioadă.

Dar acest întuneric ar putea fi cauzat de o furtună solară așa cum nu s-a mai văzut până acum, prezisă tot de Baba Vanga.

Și dacă acestea nu au fost destul de înfricoșătoare, Vanga a prezis utilizarea armelor biologice pentru 2023. Se presupune că o „țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor, conform predicțiilor Babei Vanga, care a mai spus și că sute de mii de oameni ar putea muri din cauza asta.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel