Sari la conținut

Prognoza ANM a fost modificată. Vreme extremă de miercuri, 12 iunie! Vine prăpădul în aceste zone

vreme extrema
Sursă foto: Pixibay

Prognoza ANM a fost modificată. Vreme extremă de miercuri, 12 iunie! Vine prăpădul în aceste zone! ANM estimează pentru miercuri, 12 iunie, condiții meteo extreme. Prognoza a fost modificată, astfel încât vremea extremă va afecta mai multe zone.

ANM a schimbat prognoza meteo pentru miercuri, 12 iunie.

Conform prognozei meteo modificate de ANM, în nordul țării sunt prognozate furtuni, grindină și vânt puternic. Aici vor fi pagube.

De asemenea, și în sud-estul României, vremea se răcește, iar fenomenele meteo extreme se intensifică. Temperaturile vor fi mai coborâte decât în prima parte a săptămânii.

Prin urmare, temperaturile maxime în toată țara vor fi cuprinse între 25 și 35 de grade. În schimb, minimele vor scădea până la valori cuprinse între 22 și 11 grade.

Vreme instabilă miercuti, 12 Iunie. Prognoza ANM a fost modificată

„În jumătatea de nord a țării vremea va fi în general instabilă și mai ales după-amiaza și seara vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat vijelii și căderi de grindină. În sud și sud-est, deși valorile termice diurne vor scădea față de ziua anterioară, vremea va fi călduroasă, local caniculară în Muntenia și Dobrogea continentală, unde și disconfortul termic se va menține ridicat.

Cerul va fi variabil, iar fenomene asociate instabilității atmosferice vor fi posibile, pe arii restrânse, în a doua parte a zilei. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 și 35 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade”, arată prognoza meteo ANM modificată.

Vremea în București va fi deosebit de caldă miercuri, 12 iunie. ANM a anunțat un disconfort termic pronunțat. Totodată, în a doua parte a zilei sunt așteptate ploi și furtuni în Capitală.

În privința temperaturilor, maximele vor ajunge la 35 de grade. În ceea ce privește minimele de peste zi, în schimb, acestea vor coborî până la 19-17 grade, mai anunță ANM, potrivit News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel