Categories: Ştiri sănătate

Prostituția – cea mai veche meserie din lume se practică cu „succes” și în pandemie. „Nu mă tem de SIDA, să mă tem de COVID-19?”

Pandemia a afactat multe branșe de activitate, în timp ce altele au cunoscut un succes uimitor. Un astfel de caz este și prostituția, după cum arată un interviu realizat de The Guardian, dar și o anchetă realizată de BZI.

Se pare că plăcerea se plătește foarte bine, mai ales dacă ești „plăcere” de meserie. Prostituția are ștate vechi în „nomenclatorul” de îndeletniciri, iar de când se desfășoară legal, nimic nu mai pare nefiresc, cel puțin până într-un punct. De ceva vreme, însă, turismul sexual a devenit o mană cerească pentru unii patroni din industria hotelieră etc. 

„Pandemia nu a oprit acest flagel, ba din contră. Această meserie, veche de când e lumea, a avut rareori sincope. Mai mereu s-a adaptat vremurilor și legislației. Potrivit noului Cod Penal, prostituția nu mai este considerată infracțiune, astfel că lucrurile au intrat pe alt făgaș”, a continuat comisarul Dan Antonescu.

Chiar dacă este pandemie, tinerele nu se protejează cu nimic împortiva COVID-19 și spun că merg pe încredere. Reporterii „BZI” au contactat mai multe tinere care au postat anunțuri pe site-uri de profil. Dacă în restaurante, baruri, săli de jocuri de noroc sau alte locuri de interes este nevoie de certificatul verde, la prostituate, intrarea este liberă.

„Dacă nu mă tem de SIDA sau de boli cu transmitere sexuală, mă tem de COVID? Merg pe încredere, oricum mă gândesc că dacă cineva are COVID, stă acasă, nu vine la mine. Eu am avut COVID, nu am ce să mai pățesc”, a spus una dintre tinerele care a postat un anunț în mediul online.

„Ce să fac? Asta este. Dar ce, tu, dacă vii la mine, ești sigur că eu nu am nimic?”, a spus o altă tânără.

Prostituția nu este prosperă doar în România. Ea este prosperă și în alte țări, cum ar fi Marea Britanie, așa cum reiese din reportajul realizat de The Guardian.

Jurnaliştii de la The Guardian au făcut o analiză a fenomenului din care reiese că în ciuda crizei mondiale, a restricţiilor impuse de pandemie, a carantinei totale, traficanţii sexuali au reuşit să prospere.

Profitul acestora a fost de peste 1 milion de lire sterline pe an, per bordel, au constatat jurnaliştii britanici. Practic, pandemia le-a facilitat afacerile, în loc să le stopeze sau înfrâneze, cum s-a întâmplat cu alte activităţi mai mult sau mai puţin legale.

Recent Posts

Camelia Pătrășcanu vine cu vești excelente. „Ultimile zile cu Jupiter în Taur aduc prosperitate”. Află care sunt zodiile favorizate de astre

Camelia Pătrășcanu vine cu vești excelente. Astrologul dezvăluie cele trei zodii care vor avea parte…

20 de minute ago

Bărbații peste 50 de ani ar trebui să evite să mănânce ACEST aliment popular la micul dejun

După vârsta de 50 de ani, bărbații ar trebui să meargă puțin mai des la…

51 de minute ago

Cele mai bune ceaiuri care vă pot ajuta să pierdeți în greutate, potrivit unui dietetician

Cele mai bune ceaiuri de slăbit. Un dietetician a dezvăluit care sunt cele mai eficiente…

o oră ago

Gelul inovator care ar putea opri efectele nocive ale alcoolului. Cum funcționează și ce conține

Gelul inovator. Cercetătorii au dezvoltat un gel proteic care neutralizează alcoolul înainte de a intra…

2 ore ago

Încălzirea repetată a uleiului de prăjit poate crește riscul de cancer. Modalitatea corectă de reutilizare și depozitare a uleiului

Încălzirea repetată a uleiului de prăjit poate crește riscul de cancer. Îndemnând la o precauție…

2 ore ago

ACESTE diete sunt cele mai bune pentru reducerea riscului de boli și cancer

Diete pentru reducerea riscului de boli și cancer. S-a dovedit că dietele vegane și vegetariene…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra