joi, august 11, 2022

Pandemia a afactat multe branșe de activitate, în timp ce altele au cunoscut un succes uimitor. Un astfel de caz este și prostituția, după cum arată un interviu realizat de The Guardian, dar și o anchetă realizată de BZI.

Se pare că plăcerea se plătește foarte bine, mai ales dacă ești „plăcere” de meserie. Prostituția are ștate vechi în „nomenclatorul” de îndeletniciri, iar de când se desfășoară legal, nimic nu mai pare nefiresc, cel puțin până într-un punct. De ceva vreme, însă, turismul sexual a devenit o mană cerească pentru unii patroni din industria hotelieră etc. 

Te-ar mai interesa: 10 rețele unde vă puteți testa gratuit pentru canc...

„Pandemia nu a oprit acest flagel, ba din contră. Această meserie, veche de când e lumea, a avut rareori sincope. Mai mereu s-a adaptat vremurilor și legislației. Potrivit noului Cod Penal, prostituția nu mai este considerată infracțiune, astfel că lucrurile au intrat pe alt făgaș”, a continuat comisarul Dan Antonescu.

Chiar dacă este pandemie, tinerele nu se protejează cu nimic împortiva COVID-19 și spun că merg pe încredere. Reporterii „BZI” au contactat mai multe tinere care au postat anunțuri pe site-uri de profil. Dacă în restaurante, baruri, săli de jocuri de noroc sau alte locuri de interes este nevoie de certificatul verde, la prostituate, intrarea este liberă.

Te-ar mai interesa: Vaccinare urgentă împotriva poliomielitei. Virusul...

„Dacă nu mă tem de SIDA sau de boli cu transmitere sexuală, mă tem de COVID? Merg pe încredere, oricum mă gândesc că dacă cineva are COVID, stă acasă, nu vine la mine. Eu am avut COVID, nu am ce să mai pățesc”, a spus una dintre tinerele care a postat un anunț în mediul online.

„Ce să fac? Asta este. Dar ce, tu, dacă vii la mine, ești sigur că eu nu am nimic?”, a spus o altă tânără.

Te-ar mai interesa: Iată ce înseamnă când câinele tău face acest lucru...

Prostituția nu este prosperă doar în România. Ea este prosperă și în alte țări, cum ar fi Marea Britanie, așa cum reiese din reportajul realizat de The Guardian.

Jurnaliştii de la The Guardian au făcut o analiză a fenomenului din care reiese că în ciuda crizei mondiale, a restricţiilor impuse de pandemie, a carantinei totale, traficanţii sexuali au reuşit să prospere.

Profitul acestora a fost de peste 1 milion de lire sterline pe an, per bordel, au constatat jurnaliştii britanici. Practic, pandemia le-a facilitat afacerile, în loc să le stopeze sau înfrâneze, cum s-a întâmplat cu alte activităţi mai mult sau mai puţin legale.

Te-ar mai interesa: Panică pe o plajă frecventată de români! Un rechin...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private