luni, noiembrie 28, 2022

Carmen Brumă este deja cunoscută pentru silueta impecabilă și pentru experimentele necontenite de a descoperi noi trucuri pentru un corp zvelt.

Și cum toate femeile vor să arate trăsnet de Sărbători, când ne întâlnim cu mulți oameni și mergem la petreceri, Carmen Brumă vine cu dieta de urgență, pe care o prezintă pe blogul său. Chiar dacă dieta este făcută înainte de Crăciun, poți aplica aceleași reguli ca să slăbești oricând.

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar: Care sunt primele semne pe care...

Carmen Brumă: Renunți la un singur aliment și slăbești 5 kilograme

Nici nu este greu! Renunți la un singur aliment și urmezi câteva principii care te pot aduce în punctul de a scăpa de șunculițele încăpățânate de pe burtă sau coapse.

Desigur, dieta de urgență se aplică celor care au 5 kilograme în plus, nu putem slăbi mai mult în două săptămâni.

Carmen Brumă i-a provocat pe cei ce o urmăresc în mediul online să renunțe timp de 2 săptămâni la zahăr și să respecte 4 reguli simple pentru a scăpa de kilogramele în plus.

“Așadar, vă provoc să rezistăm împreună, timp de două săptămâni, respectând următoarele reguli:

  1. NU MÂNCĂM NICIUN PRODUS CARE SĂ CONȚINĂ ZAHĂR, MIERE , FRUCTOZĂ SAU ALȚI ÎNDULCITORI

2. FĂRĂ FRUCTE

Te-ar mai interesa: De ce rămân bărbații în căsnicii nefericite: 6 mot...

3. FIECARE MASĂ TREBUIE SĂ CONȚINĂ CEL PUȚIN 2 LEGUME PROASPETE DIFERIT

4. ÎN FIECARE ZI FACEM MINIMUM 15 MIN DE MIȘCARE (exerciții fizice sau mers alert, urcat scări, alergare etc)”, a scris Carmen Brumă pe blogul personal.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private