vineri, mai 27, 2022

Gabriel Diaconu , psihiatru român, a fost prezent în cadrul podcastului realizat de Lucian Duță, unde a vorbit despre frica indusă de către stat în timpul pandemiei.

Lucian Duță și psihiatrul Gabriel Diaconu au avut un dialog fără anestezie despre ce a schimbat Covid-19 în viețile și mințile oamenilor.

Cei doi au adus în prim plan efectele negative ale pandemiei. Specialistul a explicat de aceea că vaccinarea ar trebui să devină obligatorie și care au fost greșelile comunității medicale.

Te-ar mai interesa: S-au înmulțuit cazurile copiilor bolnavi de diabet...

Un medic să afirme că vaccinul și altă dată? Aici tenta și temperatura discursului au urcat către niște paroxisme care asigură siguranța nu fac bine statului și nici comunitatea medicală.

Extremismul generează radicalism și radicalismul generează extremism.

Cu ce ​​este mai legitimă frica celor care se vaccinează față de cei care care nu se vaccinează?

Nu știu dacă forța e punctul pe care l-aș folosi aici. Am zis că i-aș obliga. Asta pentru că avem principii fundamentale diferite despre dreptul oamenilor de a muri cu drepturile lor de gât. Eu poate sunt puțin mai idealist decât tine, ia spus Gabriel Diaconu lui Lucian Duță.

Niciodată nu ar trebui să punem un om între ciocan și nicovală. În anii ăștia, am auzit din nou și nou, povești ale oamenilor care care din frica de a face un act medical au sfârșit într-un act medical mult mai grav. Subiectul mai mare este ce fac românii cu privire la bolile pe care le are și timpul nejustificat de întârziere până când ajung la un doctor -de frică, până când iau decizia de a se opera – de frică, a completat medicul .

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...

Tratăm oamenii ca și când nu mai aparțin? Le facem bine cu forța?

Nu. Ai fi Dispus obligăm Să İȘİ Faca Românii Să anual analize? Cu scopul de a-și de logat Asigurarea SĂNĂTATE? Nu le fac mai multe de frică, pentru au frică de CĂ ac, ar fi Sau contaminează CĂ cu HIV cu hepatita Sau SIDA.

Ce facem cu frica?

Nu cred că door frica se discute Aici. Cred că se discute și reglementarea. Oamenii Seștia Îngrijirea Astizi Presinta Argumentul Perfectul a Cetăeanului UIT CĂ BUCURĂ Astizi de Privilegiile Înăunite de îngrijire Nu au avut Aceleași afinități Filozofice cu Ei, Conchis Gabriel Diaconu.

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private