Categories: Stil de viaţă

Psiholog: Cea mai mare MINCIUNĂ pe care bărbații o spun femeilor

Cea mai mare minciună pe care bărbații o spun femeilor. În cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, psihologul Cristian Andrei vorbește despre relații de cuplu și răspunde la întrebări interesante care îi fac curioși atât pe bărbați, cât și pe femei.

Cea mai mare minciună pe care bărbații o spun femeilor, a fost una dintre întrebările pe care Cătălin Măruță i-a adresat-o psihologului.

Bărbații nu iubesc ca femeile

Psihologul Cristian Andrei: „Cea mai mare minciună pe care o spun bărbații e “te iubesc”. Pentru că bărbații nu iubesc ca femeile. Femeile simte această iubire ca fiind o aparteneță, o exclusivitate. Femeia iubește extrem de frumos. Femeia iubește și mersul bărbatului, și prezența lui, și mirosul lui, și faptele lui. Bărbatul iubește sânu’ stâng și sânul drept, să fie amândoi acolo, iubește fesele, picioarele, dacă iubește fața, înseamnă că o iubește pe mama lui.

sursa foto: retete si vedete

Cristian Andrei: Iubirea bărbaților este o frustrare

Când bărbatul ajunge să spună “te iubesc” înseamnă că deja e ratat. În sinea lui, după concepția lui. De ce? Pentru că e convins că acea femeie nu o să fie a lui, și de aia îi spune că o iubește. În relație, el învață că femeia are nevoie de asta și o spune ca pe o minciună. Când bărbatul e îndrăgostit rău, nici nu e în stare să spună te iubesc, exact ca în piesa lui Dan Teodoescu. Te iub…Ăla e un bărbat care iubește.”

Cristian Andrei: Și femeile fac acest lucru

Psihologul Cristian Andrei nu s-a oprit aici și a continuat dialogul, dezvăluind care este cea mai mare minciună pe care bărbații o aud din partea femeilor.

„Aproape toate! Și nu exagerez. Adică verbalitatea este făcută să disimuleze realități. Și femeile fac acest lucru. Dar cea mai gravă este minciuna dintre bărbați și femei.”

Recent Posts

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii după ce Casa de Pensii a inclus o nouă activitate ca vechime în muncă

Încă o creștere a pensiilor pentru anumite categorii. Se propune introducerea unei noi perioade care…

8 ore ago

10 semne tăcute că ai o infecție la rinichi. Când trebuie să mergi la medic

Semne de infecție renală. Infecțiile renale sunt relativ rare, dar pot fi grave. Cunoscută medical…

8 ore ago

Când ajung pensiile pe luna iunie

Când ajung pensiile pe luna iunie. În luna mai, s-a produs o modificare semnificativă în…

9 ore ago

Pensie mai mare cu 1.650 lei după recalculare pentru această categorie de pensionari

Pensie mai mare cu 1.650 lei. Recalcularea pensiilor pentru o anumită categorie de pensionari va…

9 ore ago

Alimentul-medicament care ar putea reduce riscul de deces din cauza demenței

Alimentul-medicament care reduce riscul de deces din cauza demenței. Datorită influențelor populare precum talk-show-urile cu…

10 ore ago

Citeste si: