Psiholog Gabriela Lapadatu : motive pentru care o femeie continua relatia cu un barbat desi nu il mai vrea!

Psiholog Gabriela Lapadatu : motive pentru care o femeie continua relatia cu un barbat desi nu il mai vrea!
Psiholog Gabriela Lapadatu : motive pentru care o femeie continua relatia cu un barbat desi nu il mai vrea!

Din pacate vorbim despre sapte motive in care femeia continua relatia cu un barbat chiar daca relatia nu mai merge bine de luni sau uneori chiar ani de zile !

Simplu…femeia a fost si este mai matura in gandire,cu mai multa responsabilitate,cu mai multa rabdare si mai putin aventuriera decat un barbat indiferent ca este sau nu este mama sau sotie. Tot ea este aceea care in cazul unui divort isi va creste singura copilul,se va recastorii mult mai greu sau deloc…de fapt isi va sacrifica restul vietii uneori chiar si anii tineretii pierzand in totalitate increderea in barbati, increderea intr-o noua relatie si increderea in propria persoana…

Cele sapte motive despre care vorbim sunt :

BANII. Daca barbatul este acela care asigura in totalitate partea financiara intr-o familie si femeia este mai putin descurcareata, la mijloc aflandu-se si un copil ea va opta sa ramana langa barbat indiferent de consecinte si de viitor.

COPILUL Pentru multe femei este de neconceput ca in cazul in care are copil sa divorteze si sa caute un alt barbat, un alta tata si sa isi refaca familia.

SPERANTA Femeia este mai docila,mai naiva este visatoare si romantica drept pentru care va continua sa spere ca totul se va schimba si odata relatia va reintra in fagasul normal, relatia va devenii una perfecta una de vis. In acest caz se spune ca ea viseaza cu ochii deschisi sau continua sa fie indragostita !

AMINTIRILE COMUNE Este motivul care se aseamna oarecum cu cel amintit mai sus…cu SPERANTA,amintirile mai ales cele frumoase si cele de la inceputul relatiei de fapt primele saptamai sau primele luni in viata tinerelor femei sunt de neuitat si doar o femeie puternica poate spune stop unei relatii care de ceva timp nu mai merge deloc din nici un punct de vedere.

RESEMNAREA O mare parte dintre femei deja sotii si mame sunt resemnate si nu se mai gandesc la o viata mai placuta mai fericita, nu mai au curajul mai ales daca au trecut de 35-40 de ani sa accepte ca un divort sau o despartire poate sa le readuca fericirea si ar avea sansa sa gaseasca persoana potrivita !

Continuarea pe lyla.ro. 

Tags:
0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook