Sari la conținut

Pudra de talc și beneficiile ei

Pudra de talc știm că este minunată pentru pielea bebelușilor, însă aceasta are efecte benefice neștiute și asupra noastră, a adulților. Astfel spus, utilizarea pudrei de talc te poate face frumoasă, te ajută să scapi de transpirație, în plus, dă volum genelor tale.

Iată de ce este bine să ai în casă pudră de talc:

Șampon uscat foarte eficient. Da, ai citit corect, iar dacă nu ai timp să te speli pe cap și ai o întâlnire importantă iată cum te ajută talcul. Un vârf de cuțit de pudră de talc este suficient pentru ca părul tău să fie frumos. Trebuie să pudrezi părul la rădăcină, să masezi bine pentru a fi absorbit excesul de sebum. Este bine să lași talcul să acționeze pentru 5 minute, apoi poți pieptănă părul. Vei fi surprinsă să constați că părul tău arată exact ca atunci când este abia spălat.

O epilare fără dureri. Pudra de talc te poate ajuta să ameliorezi disconfortul epilatului acasă. Folosește pudră de talc pe piele, în strat subțire, înainte de a  utiliza epilatorul și o să observi cum firele de păr dispar dar durerea și disconfortul nu sunt prezente.

Te scapă de transpirație. Ai rămas fără deodorant? Nimic mai simplu, poți utiliza pudra de talc. Aceasta este benefică deoarece absoarbe repede transpirația și lasă pielea uscată, în plus elimină și mirosurile neplăcute.

Poate mări volumul genelor. Trebuie să aplici pudră de talc pe un tampon demachiant și să-ți pudrezi genele între straturile de mascara. Practic, pudra de talc va adera rapid la mascara și noul strat o va acoperi și în felul acesta ai obținut volumul dorit genelor tale.

Te scapă de mirosul neplăcut al picioarelor. Oricât de urât ar suna, uneori, se poate întâmpla să te confrunți și cu astfel de neplăceri. Trebuie doar să pui puțină pudră de talc în interiorul șosetelor, în felul acesta picioarele tale nu vor avea deloc miros din pricina încălțărilor care nu mereu sunt din piele.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel