Sari la conținut

Radu Vâlcan a dezvăluit cum a slăbit 7 kilograme, doar într-o lună! „Analizele îmi sunt în regulă. Sunt ok”

Radu Vâlcan a dezvăluit cum a slăbit 7 kilograme, doar într-o lună! „Analizele îmi sunt în regulă. Sunt ok”

Abia întors în România, după ce a filmat sezonul 6 al emisiunii „Insula Iubirii” la finalul anului 2021, în Thailanda, Radu Vâlcan, și-a îngrijorat fanii. Prezentatorul TV a venit cu 7 kilograme în minus, fără să facă prea mare efort. Acesta le-a explicat admiratorilor săi că volumul imens de muncă și o atenție sporită în ceea ce privește alimentația l-au ajutat să nu se îngrașe.

„Mi-am făcut poza asta înainte să plec spre aeroport. Da, am slăbit pentru că am filmat mult si nu am avut timp să fac sport. Și, pentru că nu am avut timp să fac sport, am fost atent la alimentație.

Am eliminat carbohidrații, am consumat grăsimi de calitate, am alternat zilele de proteine cu fructele. Analizele îmi sunt in regulă. Sunt ok. Maine, dis de dimineata, sunt in parc. Vă zic ca să nu ziceți că nu v-am zis”, a scris vedeta pe pagina de Instagram.

Radu Vâlcan a dezvăluit cum a slăbit 7 kilograme, doar într-o lună! „Analizele îmi sunt în regulă. Sunt ok”

Soțul Adelei Popescu a declarat ulterior la Antena Stars că nu există niciun motiv de îngrijorare pentru scăderea rapidă în greutate. „Din poze, pare că am slăbit mai mult decât arată realitatea”, susține vedeta TV, asigurându-i pe fanii săi că pierderea kilogramelor a fost una „asumată și controlată”.

„Motivul este foarte simplu. Fiind plecat timp de o lună de zile la filmările pentru sezonul 6 Insula Iubirii, chiar dacă intenția mea a fost de la bun început să mă ocup în continuare cu antrenamentele mele, sesiunile mele de alergat, acolo n-am avut timp absolut deloc. S-a filmat într-un ritm puternic, de alertă. Filmam de noaptea târziu până dimineața. Timpul liber era dedicat odihnei și relaxării, motiv pentru care am avut grijă la alimentație.

De teamă să nu mă îngraș, pentru că în Thailanda tentațiile culinare sunt la cote maxime, ei bine, m-am abținut de la a mânca anumite feluri de mâncare. Am renunțat la carbohidrați, probabil acesta e motivul pentru care am slăbit destul de mult, 7 kilograme.

Din poze, pare că am slăbit mai mult decât arată realitatea. Foarte multă lume m-a întrebat, mai în glumă mai în serios, dacă oamenii ăia nu îți dau de mâncare acolo. Pur și simplu a fost ceva controlat și asumat”, a declarat Radu Vâlcan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel