joi, martie 30, 2023

Raed Arafat s-a vaccinat LIVE, în direct la TV. „Vaccinarea nu e la ordin. Cine dorește se vaccinează”.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență s-a vaccinat anti-covid luni, în fața camerelor de luat vederi. Alături de acesta s-a vaccinat și personalul din cadrul DSU, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București,

„Secretarul de stat Raed Arafat și personalul din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență iau parte la campania de vaccinare împotriva COVID-19, la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” București”, se arată într-un comunicat de presă pe contul de Facebook al Ministerului Săntății.

Te-ar mai interesa: Adăugarea acestor legume în dietă ajută la reducer...

Raed Arafat s-a vaccinat LIVE, în direct la TV. „Vaccinarea nu e la ordin. Cine dorește se vaccinează”

După momentul vaccinării, Raed Arafat a declarat presei că nimeni nu este forțat să se vaccineze.

„Este un gest de normalitate. Eu vă spun abia am aşteptat să ajung să pot să mă vaccinez. Am promis că fac acest lucru public şi l-am făcut public ca să arăt un lucru. Ce recomandăm, îl facem şi noi. Nu recomandăm oamenilor să se vaccineze dacă noi nu ne-am fi vaccinat sau nu ne vaccinăm. Îndemnul meu către toţi este să înţeleagă că asta este speranţa pe care o avem la acest moment.

Asta este calea care dacă o urmează cât mai mulţi, vaccinul fiind voluntar, nu este obligatoriu, este considerat vaccin sigur, este un vaccin care este gratuit. Dacă totuşi cât mai mulţi îl facem, reuşim poate cât mai repede să reajungem într-o situaţie cât mai aproape de normalitate.

Te-ar mai interesa: TOP 5 alimente anti-îmbătrânire. Include-le neapăr...

(…) Există și colegi care nu vor încă să se vaccine. Vaccinarea nu e la ordin. Cine dorește se vaccinează. Există informații”, a declarat acesta după ce s-a vaccinat anti-covid.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat duminică, că până acum, peste 100.000 de cadre medicale s-au vaccinat împotriva virusului Sars-Cov-2. Potrivit datelor puse la dispoziția Centrului Național de Vaccinare de către Institutul Național de Sănătate Publică, ieri, 10 ianuarie, situația privind derularea campaniei de vaccinare era următoarea:

Te-ar mai interesa: Semnal de alarmă: A apărut o nouă formă a tubercul...

  • Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer/BioNTech (în ultimele 24 de ore) – 5.993.
  • Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer/BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) – 108.294

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private