Sari la conținut

Fiul Ramonei Bădescu, pe care l-a născut la 50 de ani, a împlinit 4 anișori. Mesajul sensibil și încârcat de emoții pe care l-a postat mândra mămică

ramona badescu colaj
Sursă foto: Ramona Bădescu colaj /Foto Facebook Ramona Badescu

Deși are 54 de ani, Ramona Bădescu este de o frumusețe incredibilă, ascunzându-și vârsta din buletin. Artista, care locuiește în prezent în Italia, s-a destăinuit urmăritorilor săi și a împărtășit câteva din secretele ei de frumusețe. Aceasta și-a uimit fanii când le-a arătat dedicarea pe care o ară față de sport, deși este foarte ocupată și are în grijă un copil mic.

În urmă cu câteva zile, a fost motiv de sărbătoare în familia Ramonei Bădescu: fiul ei, pe care l-a născut la 50 de ani, Ignazio Cali, a împlinit 4 anișori. Chiar dacă, de obicei, nu își expune viața de familie pe rețelele sociale, această ocazie specială a făcut-o să dea ceva mai mult din casă, să povestească detalii de la petrecerea aniversară a micuțului și chiar să pună o imagine cu el pe Instagram.

„La mulți ani puiuțul meu, iubirea și miracolul vieții mele!”, a scris ea în dreptul pozei cu micuțul îngeraș.

ramona badescu copil
Sursă foto: Ramona Bădescu Instagram

„Am sărbătorit în familie, aici în Italia, aniversarea celor 4 ani ai lui Ignazio. Bunica i-a adus un elicopter, primul cu telecomandă, până acum avea mașinuțe și tot felul de alte jucării, așa că a fost încântat și i-a plăcut foarte mult.

Igna s-a bucurat de însăși prezența bunicii lângă el, pentru că mama nu l-a mai văzut de un an de zile.

Știu că oamenii mă iubesc și îmi transmit gânduri pozitive și numai bine însă eu am ales să nu îmi expun copilul.

Când o să fie el mare și o să mai crească, o să decidă el atunci dacă vrea să apară sau nu. De ziua lui Igna i-am cumpărat costum nou cu papion și bretele pentru pantaloni, apoi când a început dansul, i-am scos papionul și l-am lăsat deschis la cămașă. El s-a bucurat de cadouri și a fost foarte încântat”, a mărturisit Ramona Bădescu pentru Click.

Cum se menține în formă frumoasa actriță?

Cum se menține Ramona Bădescu la 54 de ani
Sursă foto: Facebook Ramona Bădescu

„Am început să merg la sală aproape zilnic, pentru că am mai mult timp dimineața, de când Ignazio merge la grădiniță. Am noroc că sala de sport e lângă mine și mă mobilizez repede.

Eu nu vreau să slăbesc! Vreau să mă tonific, să cresc în greutate, dar în mușchi. Iar asta înseamnă că trebuie să scad lichidele și să cresc masa musculară, ceea ce mă va face să cântăresc mai mult, dar, uitându-mă în oglindă mă voi simți mai tonică, având în vedere că organismul se transformă în timp.

Și eu trebuie să țin pasul cu timpul, așa că de aceea antrenamentele Flexibility & Postural, căci sunt lecții care mă ajută să alungesc musculatura după ce fac sală”, a povestit Ramona Bădescu.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: