Sari la conținut

Ramona Bădescu răspunde celor care o critică pentru că a devenit mamă la 51 de ani: „Au spus că aș fi putut fi bunică, eu pot să spun că…”

Din cuprinsul articolului

Ramona Bădescu a revenit în atenția publicului în momentul în care a anunțat că va deveni mamă la frumoasa vârstă de 51 de ani. Aceasta a dat naștere unui minunat băiețel în 2019.

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, actrița și cântăreața Ramona Bădescu, a povestit cum s-a simțit și cum a fost judecată de către societate atunci când a anunțat că va deveni mamă la 51 de ani.

„Nu. Tatăl meu m-a învățat să respect părerile oamenilor, dar nu m-am simțit judecată pentru că sunt o fire destul de liberă și cred că știu ceea ce fac și plătesc pentru acțiunile mele. Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil. Aș fi dorit mult mai devreme, dar nu a fost momentul, momentul în care m-am relaxat și am zis: „Gata nu se mai poate!”, a intervenit și a apărut Ignazio.”

Despre cum s-a raportat la acele critici, Ramona Bădescu spune că a învățat să respecte opiniile celorlalți și consideră că nu există o vârstă pentru a deveni mamă.

„În societate e normal, mulți au spus că aș fi putut fi bunică, eu pot să spun că aș fi putut fi chiar străbunică, dacă aș fi făcut pe la 20 de ani un copil, dar nu există o vârstă la care să fii mamă sau nu poți să fii judecată pentru că ești sau că devii mamă. E un lucru atât de frumos și minunat, e lucru cel mai important din viața mea, iar eu sfătuiesc ca toate fetele să aibă încredere și să creadă în Dumnezeu, pentru că se poate întâmpla un miracol.”

Ramona Bădulescu despre fiul ei

„Ignazio e un bulgăre de iubire, e dulce, rușinos. (…) E unic, timid, războinic, e foarte neînduplecat și vrea un lucru atunci. E țâfnos, exact ca taică-su, a luat caracterul lui. Dar a luat sensibilitatea poate de la mine. Îi place să deseneze. Mi-aș fi dorit fetiță, dar Dumnezeu mi-a dat un noroc enorm, nu știu dacă mi-l va mai reda. Dacă mi-l va da, aș fi cea mai fericită mamă, să am un băiat și o fată, așa cum am crescut și eu cu fratele meu”, a adăugat Ramona.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel