Sari la conținut

Reacția lui Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni. Are 9 copii cu 4 femei

Reacția lui Cristi Borcea când a aflat că va avea din nou gemeni. Valentina Pelinel a povestit cum a reacționat omul de afaceri când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară.

”(Reporter: Cum l-ai anunțat pe Cristi că va deveni din nou tată?) Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm.

Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment.

Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit”, tocmai a dezvăluit Valentina Pelinel pentru viva.ro.

Cristi Borcea vrea al zecelea copil

Recent, Valentina Pelinel a dat din casă și a reușit să surprindă pe toate lumea cu declarațiile sale.

Citeste si:

Fostul model a recunoscut că soțul ei își dorește încă un copil, însă recunoaște că ea este reticentă momentan, potrivit Antena Stars.

Cristi Borcea are 9 copii, însă doar trei au rezultat din căsnicia cu Valentina Pelinel.

„Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr, nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de… și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete.

Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan, parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc.

Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!”, a spus ea pentru click.ro.

Despre Cristi Borcea

Cristi Borcea, are 52 de ani! Mihaela Borcea a fost prima sa soție cu care are trei copii, pe Patrick, în vârstă de 23 de ani, pe Melissa de 18 ani și pe Angelo.

Alina Vidican a fost cea de-a doua soție a fostului acționar de la Dimano cu care are doi copii, pe George Alexandru, de 9 ani și pe Gloria, în vârstă de 6 ani.

În timp ce era căsătorit cu Alina Vidican, Cristi Borcea a avut o relație cu avocata Simona Dana Voiculescu. Din iubirea celor doi s-a născut o fetiță, Andreina Carolyn Christine.

Valentina Pelinel este actuala soție a afaceristului cu care are trei copii, pe Milan și pe gemenele Rania și Indira.

Cristi Borcea ține legătura cu toți copiii săi și se preocupă să nu le lipsească nimic din ceea ce își doresc.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.