Recomandarea medicilor pentru un metabolism eficient. 4 vitamine zilnice pentru femeile de peste 40 de ani

Recomandarea medicilor pentru un metabolism eficient. 4 vitamine zilnice pentru femeile de peste 40 de ani

Metabolismul dvs. este unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să aveți grijă pe măsură ce înaintați în vârstă. În special atunci când vine vorba de gestionarea bunăstării generale. Cu cât metabolismul dvs. funcționează mai eficient, cu atât va fi mai ușor să mențineți o greutate sănătoasă și chiar să vă atingeți în cele din urmă obiectivele de slăbire.

Un metabolism rapid permite corpului tău să utilizeze alimentele ca combustibil mai eficient, arzând grăsimile și făcându-le mai ușor să rămână într-un deficit caloric. În timp ce metabolismul încetinește în mod natural pe măsură ce îmbătrâniți, există anumite vitamine și suplimente pe care le puteți lua în fiecare zi pentru a oferi corpului un impuls și a vă maximiza starea generală de sănătate.

Ar trebui să discutați întotdeauna cu un medic înainte de a adăuga suplimente noi în rutina dvs. Dar dacă lucrați pentru un metabolism mai eficient, acestea sunt cele mai bune patru vitamine pe care trebuie să le luați în fiecare dimineață pentru arderea crescută a grăsimilor la orice vârstă.

4 vitamine zilnice pentru femeile de peste 40 de ani

Vitamine B

Studiile au arătat că vitaminele B pot ajuta la scăderea în greutate prin îmbunătățirea metabolismului, permițând corpului să ardă mai eficient prin grăsimi și proteine. Există o serie de variații ale vitaminelor B, dar B-12 și B-6 vor fi cele mai utile pentru a vă alimenta metabolismul și pentru a crește arderea grăsimilor, pentru a vă menține un deficit caloric.

Mai ales dacă mâncați o dietă pe bază de plante, este posibil să vă simțiți deficit de B-12, dar discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a integra noi suplimente în rutina dumneavoastră. Cu toate acestea, acest nutrient poate fi găsit în mod natural în anumite produse lactate, drojdie nutrițională și lapte pe bază de plante.

Vitamina D

Deși cel mai adesea creat în corpul dumneavoastră după contactul cu lumina directă a soarelui, un supliment de vitamina D poate avea, de asemenea, un efect remarcabil asupra metabolismului, permițându-vă să slăbiți mai eficient.

Potrivit Healthline, studiile au arătat că persoanele cu un IMC mai mare au adesea un nivel mai scăzut de vitamina D în sânge.

Potrivit unui alt studiu, femeilor supraponderale și obeze li s-au oferit suplimente de vitamina D timp de 12 săptămâni. La sfârșitul studiului, femeile nu au înregistrat pierderi în greutate, dar au constatat că nivelurile crescânde de vitamina D au scăzut grăsimea corporală. 

Metabolismul dvs. este o parte integrantă a arderii grăsimilor, deci luarea regulată a unui supliment de vitamina D poate fi utilă pentru a spori în mod natural această capacitate în corpul dumneavoastră.

Recomandarea medicilor pentru un metabolism eficient

Magneziu

Magneziul este mai degrabă un mineral decât o vitamină, dar integrarea acestui supliment în rutina zilnică poate face o diferență semnificativă în eficacitatea metabolismului. Magneziul este implicat în sute de reacții biochimice din organism, inclusiv în metabolism.

Prin urmare, adăugarea unui supliment de magneziu dimineața poate ajuta la creșterea arderii grăsimilor, precum și la asigurarea faptului că sistemul nervos continuă să funcționeze fără probleme. Magneziul poate fi găsit în mod natural în fructe cu coajă lemnoasă și semințe, dar un supliment va face și trucul dacă dieta dvs. lipsește.

Calciu

Calciul nu numai că asigură oase puternice, dar poate ajuta și la eficientizarea metabolismului și la îmbunătățirea capacităților de ardere a grăsimilor din corp.

„La vârsta mijlocie, femeile tind să câștige de la un sfert la jumătate de kilogram pe an, indiferent dacă doresc sau nu, și totul le ajunge la talie. Am constatat că femeile cu cel mai mare aport de lactate au o creștere medie în greutate de zero, iar cele cu cel mai mic aport de lactate au câștigat o kilogramă pe an, a declarat dr. Robert Heaney, potrivit WebMD.

Dacă sunteți intolerant la lactoză sau urmați o dietă vegană, este posibil să vă lipsească aportul de calciu, astfel încât adăugarea unui supliment la rutina dvs. de dimineață poate ajuta la arderea grăsimilor, la neutralizarea creșterii în greutate și vă permite să vă simțiți mai bine în corp.

Recent Posts

La cât ajunge pensia unui român cu 35 de ani vechime în muncă, după recalculare

Pensie după 35 de ani de muncă. După o perioadă de 35 de ani de…

7 ore ago

Simptome care apar în orice tip de de cancer și sunt adesea ignorate până e prea târziu

Cancerul este o afecțiune complexă și diversă, cu peste 100 de tipuri diferite cunoscute până…

7 ore ago

Ce să mănânci dacă ai glicemia mare. Cele mai bune alimente care elimină zahărul din sânge

Știi ce alimente te ajută să scazi glicemia? Prediabetul este caracterizat prin prezența valorilor crescute…

8 ore ago

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România, înclus în patrimoniul Unesco. Merită să-l vizitezi cel puțin o dată în viață

Unul dintre cele mai frumoase orașe din România. În România există un oraș de o…

8 ore ago

Nutriționist: Acest fruct îngrașă cel mai tare. E un șoc pentru ficat dacă mâncăm prea mult

Fructul care îngrașă cel mai mult. Dr. Mihaela Bilic, cunoscut medic nutriționist, atenționează în legătură…

9 ore ago

Horoscop 20 – 26 mai 2024. E momentul să culegem roadele în urma eforturilor depuse

Horoscop 20 - 26 mai 2024. O săptămână plină de evenimente semnificative. Cu patru evenimente…

9 ore ago

Citeste si: