marți, septembrie 27, 2022

Refugiații ucraineni se tem să rămână în Românina. Mare parde din cei care au ajuns în vestul țării au plecat din țara noastră. Conform reprezentanților Uniunii Ucrainenilor, aceștia se tem că și țara noastră va fi atacată de trupele rusești.

Două autocare cu refugiați ucraineni, care ar fi trebuit să ajungă marți, la Surduc, lângă Lugoj, unde era pregătit un motel pentru cazarea lor, au părăsit România.

Te-ar mai interesa: Acest tip de cancer are simptome evidente de la în...

„Au ajuns, dar ce credeți, nu doreau să rămână! I-am dus direct la vamă, la Nădlac. Ei zic că în două-trei zile și la noi vor fi probleme. Au refuzat să rămână. Că nu e garanție, nu au au siguranță. Nu știu ce știu ei, ce știri au aflat. Toți gândesc că, în câteva zile și noi suntem atacați. I-am dus la vamă, de acolo, pleacă fiecare spre alte țări din Europa”, a declarat pentru Gândul Ioan Covaci, președintele Uniunii Ucrainenilor din România, filiala Lugoj, potrivit gandul. 

Conform acestuia, o mare parte din cei circa 100 de refugiații care au ajuns săptămâna trecută, în localitatea Știuca, lângă Lugoj, au plecat deja spre alte țări din Occident.

Te-ar mai interesa: De ce sunt mai sănătoase ouăle de prepeliță decât ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private