joi, octombrie 6, 2022

Regina nu se va întoarce să locuiască la Palatul Buckingham, ci va locui permanent la Castelul Windsor, potrivit surselor oficiale de la palat.

Monarhul în vârstă de 95 de ani locuiește în Windsor de la începutul pandemiei.

Ea s-a mutat la reședința regală din Berkshire cu Prințul Philip, în timp ce Regatul Unit se confrunta cu prima sa blocare națională în martie 2020.

The Sunday Times relatează că regina a ajuns să prefere viața la Windsor, care era anterior casa ei de weekend.

Te-ar mai interesa: Trei zodii pe care să nu te bazezi niciodată! Te v...

Potrivit unor surse, Regina și Prințul Philip „au redescoperit fericirea primilor lor ani împreună” atunci când s-au mutat la Windsor în timpul focarului de Covid-19.

Castelul este ultima casă pe care au împărțit-o împreună înainte de moartea prințului Philip la vârsta de 99 de ani, în aprilie 2021.

Se crede, de asemenea, că mișcarea a fost determinată de o renovare de 10 ani, care este în prezent în curs de desfășurare la Palatul Buckingham, ceea ce face imposibil ca Regina să locuiască acolo în acest moment, relatează The Sunday Times.

„Restaurarea nu se termină până în 2027. Deși este în desfășurare, nu este cu adevărat un loc unde să stați pe termen lung”, a spus o sursă.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare 6 Octombrie. Rostește această rugăciune...

Autorul regal Hugo Vickers a declarat ziarului: „Windsor este locul pe care îl iubește. Are amintirile ei cu Prințul Philip acolo, are poneii ei acolo și familia în apropiere.”

Se înțelege că, în timp ce Castelul Windsor va deveni reședința principală a Reginei, aceasta va face excursii de o zi la Palatul Buckingham.

Monarhul a trăit în centrul Londrei pentru o mare parte a domniei ei record de 70 de ani.

Te-ar mai interesa: Cel mai vechi horoscop din lume. Numerolog: „...

Au fost puse anterior întrebări dacă Prințul Charles se va muta la Palatul Buckingham când va deveni rege.

Clarence House este în prezent reședința oficială din Londra a Prințului de Wales și a Ducesei de Cornwall. De asemenea, au câteva alte reședințe, inclusiv o casă de familie, Highgrove House, lângă Tetbury, Gloucestershire.

Deși anterior s-a sugerat că Charles speră să transforme Palatul Buckingham într-un muzeu pe tot parcursul anului și să petreacă timp la celelalte case ale sale, luna trecută s-a raportat că planul actual de succesiune prevede mutarea lui în palat.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: ”Această legumă reduce semnificativ ...

O sursă a spus că „Palatul Buckingham este simbolul vizibil al monarhiei în capitala națiunii și, prin urmare, trebuie să fie casa lui”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private