Sari la conținut

Regina Elisabeta, declarații în premieră despre infectarea cu Covid: „O experiență înfricoșătoare”

Regina Elisabeta, declarații în premieră despre infectarea cu Covid: „O experiență înfricoșătoare”.

În luna februarie, Casa Regală a anunțat că Regina Elisabeta a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Din fericire, Suverana Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a avut simptome ușoare de COVID, similare gripei.

Regina Elisabeta, declarații în premieră despre infectarea cu Covid: „O experiență înfricoșătoare”

Iată că după două luni, Regina Elisabeta a II-a a făcut primele declaraţii despre infectarea cu Covid, împărtăşind experinţa bolii cu alţi fost pacienţi cu COVID dar şi cu medicii care au luptat in pandemie.

Cu ocazia inaugurării virtuale a unei unităţi de îngrijire dedicat bolnavilor de Covid ridicat in timp record şi care poartă numele Suveranei britanice, Regina a povestit că a trecut prin clipe de groază, atunci când a contractat virusul.

„Eu şi familia mea ne-am îmbolavit de Covid la finele lunii decembrie, a fost dificil. A fost o perioadă, împotriva a tot ce ştiam şi eram obişnuiţi în tratarea pacienţilor, ştiam cât de important este suportul familiei mai ales acum când şi noi eram, la rândul nostru, separaţi de familiile noastre. Deci, da! A fost foarte dificil.

A fost o experienţă înfricoşătoare pentru bolnavii de COVID-19 în stare gravă, însă acum sunt mai bine, mă recuperez”, a declarat Regina Angliei.

O sticlă de săpun lichid cu brandul Reginei costă 14,99 lire

În urmă cu o lună de când a lansat propriul ei brand de parfum pentru câini, care e deja la vânzare în Sandringham din Norfolk. Majestatea Sa este o mare iubitoare de câini și a creat acest parfum special pentru animale. O sticluță de 200 de ml costă 9,99 de lire sterline. Parfumul pentru câini e combinație de mai multe uleiuri esențiale.

Recent, Suverana Marii Britanii a început să vândă sticluțe de săpun lichid în Sangringham, oraș în Norflk, unde se află una dintre reședințele familiei regale britanice.

Săpunul lichid e preparat doar din substanțe naturale și are logo-ul Casei Regale Sandringham. O sticlă are 500 de ml și e vândută la prețul de 14,99 de lire sterline.

„Inspirată din pasiunea împărtășită pentru protecția mediului, am colaborat cu Norfolk Natural Living pentru a crea acest săpun lichid, folosind ingrediente botanice fine”, a transmis un reprezentant al Casei Regale, potrivit România Tv.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel