marți, iulie 27, 2021

Dacă nu e tratată corect, acneea poate lăsa pe piele semne inestetice. Din momentul în care observați că aveți urme de la acnee, este bine să începeți să le tratați cât mai repede.

Iată cele mai eficiente

remedii naturiste:

Aloe vera: frunzele de aloe vera au proprietăți regenerative excelente. Aplică pe locul afectat și lasă să acționeze 30 de minute. Clătește apoi cu apă călduță.

aloe-vera-for skin

Bicarbonat de sodiu: este un bun exfoliant. Umezește-ți pielea apoi aplică bicarbonat de sodiu pe locurile afectate de acnee și pe cicatrice și lasă să acționeze câteva secunde. Clătește apoi cu apă călduță. Fă acest lucru doar o dată pe săptămână, prea mult bicarbonat poate afecta pieala sensibilă.
Lămâie:  înmoaie o dischetă demachiantă în zeamă de lămâie și aplică pe față, în locurile cu

cicatrice, timp de 15 minute. Este foarte important să nu te expui la soare atunci când folosești lămâie, aplică acest tratament doar seara.

Miere: fă o mască din miere de albine și gălbenuș de ou. Aplică pe locurile afectate și lasă să acționeze 20 de minute. Apoi, clătește bine cu apă călduță.
Ulei de măceșe: la fel ca mierea, acest ulei are proprietăți regenerative. Aplică seara, înainte de culcare.
Roșiile : au proprietăți anti-exfoliante și sunt bogate în betacaroten. Aplică pe piele o felie de roșie și las-o să acționeze 10 minute. Își poți face, de asemenea o loțiune tonică din

roșii și castraveți. Pune în blender o jumătate de roșie și o jumătate de castravete și masează pielea cu acest amestec.

TomatoVitamina E: această vitamină este ideală pentru regenerarea pielii și combaterea ridurilor. Cicatricele lăsate de acnee vor dispărea cu timpul dacă aplici cremă cu vitamina E pe piele în fiecare zi.

 

Ultimele stiri

Parteneri