joi, august 18, 2022
REMEDII naturiste eficiente pentru GUTĂ. Efectele sunt rapide și pe termen lung. Iată cât de simplu se prepară aceste leacuri: 
Guta este o boală metabolică ce implică metabolismul purinelor, produși ce se regăsesc în proteinele pe care le ingerăm zilnic și prin a căror metabolizare rezultă acidul uric.
Din cauza dezechilibrului apărut la nivelul acestui metabolism al purinelor, producția de acid uric este crescută, acesta acumulându-se în cantități mari în sânge și în consecință și la nivelul țesuturilor și al articulațiilor, ducând la inflamarea articulației, provocând durere.
Energizant, stimulant digestiv, remediu împotriva răcelii și al grețurilor, fortifiant al imunității: ghimbirul este pur și simplu o minune pentru sănătate.
Ghimbirul este o sursă bogată de calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, proteine, carbohidrați, fibre, seleniu, sodiu, vitamine (C, E, B6) ghimbirul se poate consuma în atât de multe variante: în supe, ceaiuri, murat, zaharisit, macerat.

Cum se prepară leacul din ghimbir

Pentru a trata guta, ghimbirul se pune într-o cană cu apă clocotită, cam 2-3 cm de rădăcină, fără coajă. Vasul se acoperă 5-10 minute și apoi se bea cel puțin o dată pe zi.

De asemenea, pentru cei care suferă de gută este foarte benefic și sucul de castraveți. Care este explicația?

Sucul de castraveți scade temperatura organismului, este alcalin și ajută la eliminarea acidului uric din articulații, potrivit healthylivinghouse.com.

Așadar, dacă suferi de gută, este indicată o cură de detoxificare pe bază de castravete, ghimbir și țelină, care te va ajuta să elimini toxinele.

Te-ar mai interesa: ATENȚIE! Pericolele din spatele tatuajului pentru ...

Pentru această băutură, ai nevoie de un castravete de mărime medie, două bucăți de țelină, o felie de lămâie și un cm de rădăcină de ghimbir.

Spală ingredientele, taie-le și adaugă-le în blender. Bea sucul obținut o dată sau de două ori pe zi.

Vei vedea că rezultatele vor apărea imediat și sunt pe termen lung.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private