marți, ianuarie 31, 2023

Remediu folosit de Hippocrate. Folosită cândva de Hipocrate, una dintre cele mai vechi băuturi este extrem de benefică pentru sănătate. Poate fi un remediu ideal pentru scăderea glicemiei și pierderea kilogramelor acumulate.

Remediu folosit de Hippocrate: Scade glicemia și te ajută să slăbești

Este vorba despre ceaiul de mușețel. Poate fi folosit ca o alternativă demnă de luat în seamă la ceaiul negru și verde, deoarece nu conține aproape deloc cofeină. În plus, gustul său ușor dulce îi conferă un gust deosebit.

Te-ar mai interesa: Renunță la acest aliment. Oncolog: ”E otravă!”...

Remediu folosit de Hippocrate: Scade glicemia și te ajută să slăbești

Potrivit Pronews.gr, infuzia de frunze și flori de mușețel consumată seara, invocă proprietățile sale relaxante care favorizează adormirea rapidă și îmbunătățesc calitatea somnului.

Remediu folosit de Hippocrate: Scade glicemia și te ajută să slăbești

  • Reduce riscul apariției cancerului și a bolilor de inimă
    Antioxidanții conținuți în florile de mușețel reduc riscul de apariție a multor patologii periculoase, inclusiv cancerul și bolile de inimă. Băutura este folosită pentru recuperarea rapidă după răceli, precum și pentru prevenirea acestora, datorită concentrației mari de vitamina C din ea.

Băutură utilă mai în lunile de toamnă-iarnă

Proprietățile potogonice și antipiretice ale ceaiului de mușețel sunt binecunoscute, de asemenea, ajută la ameliorarea durerilor de gât, crește secreția de flegmă. Această băutură este utilă mai ales în lunile de toamnă-iarnă, când este sezonul infecțiilor virale și al exacerbării stărilor depresive.

Antioxidantul natural

  • Creșterea vitalității
    Câteva căni de ceai aromat de mușețel pe săptămână te vor ajuta foarte mult în combaterea multor boli și stări de rău, precum și în creșterea vitalității. O linguriță de miere sau câteva felii de lămâie vor îmbunătăți efectul băuturii. Antioxidantul natural apigenina conținută de mușețel are un efect antispastic. Această substanță ameliorează durerile de stomac și flatulența.
  • Te ajută să slăbești.  Dacă adăugați sunătoare, imortele și muguri de mesteacăn într-un raport 2:1:1:1 la florile uscate de mușețel, veți obține o băutură care vă va ajuta să slăbiți mai repede. Desigur, consumul său nu anulează restricțiile alimentare și nici activitatea fizică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private