Remediul care se gaseste in orice casa te scapa de placa dentara

Remediul care se gaseste in orice casa te scapa de placa dentara
Remediul care se gaseste in orice casa te scapa de placa dentara

Tartrul este un depozit organo-mineral, care in timp devine foarte nociv pentru dinti, ducand la aparitia cariilor si distrugand smaltul dintilor.

De obicei se formeaza din reziduuri alimentare, iar singura metoda sigura prin care poti evita aparitia sa este sa te speli pe dinti imediat dupa masa. In caz contrar, bacteriile aflate intre dinti se vor intari, transformandu-se eventual in tartru, care ofera un aspect negativ dintilor tai.

Este important sa fii atenta cu dintii tai, deoarece netratarea tartrului poate duce la suferinte mai grave, precum gingivita. Pentru a evita problemele acestea, iti voi arata in articolul de mai jos cum poti evita aparitia tartrului si distrugerea sa.

Suprafetele laterale ale molarilor si maxilarul inferior sunt de cele mai comune locuri ale acumularii de placi. Exista insa posibilitatea de a distruge tartrul, fara a merge la medic.

Prevenirea aparitiei tartrului se poate face cu ajutorul mierii de albine, care trebuie dizolvata in apa calda si consumata inainte somn. Expertii recomanda folosirea fructelor si a legumelor, precum amestecul de suc de lamaie si ridiche neagra. Se amesteca impreuna si se mananca inainte de a merge la culcare.  De asemenea, fructele acre te pot ajuta sa previi placa bacteriana si tatrul in mod natural. Acestea contin acid care in interactiune cu bacteria o ucid.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook