luni, aprilie 12, 2021
Întărește sistemul imunitar și purifică sângele. Un remediu excelent pentru purificarea sângelui și întărirea sistemului imunitar aflat la înemâna oricui pe bază de ingrediente naturale a fost dezvăluit de curând. Ingredientul de

bază a acestui remediu este unul ușor de procurat, dar care face minuni asupra organismului nostru.

Turmericul, cel mai important ingredient din amestecul caer promite să îmbunătățească circulația ssangvină și să reducă inflamațiile, are proprietăți antibacteriene, distrugând viruși din organism.

De asemenea, turmericul se știe că este un puternic analgezic, eficient în lupta cu diabetul. Turmericul acționează și ca măsură de prevenție împotriva mai multor afecțiuni, precum cancerul de san, prostată, piele, colon și plămâni.

Întărește sistemul imunitar și purifică sângele

O rețetă

tradițională, transmisă din bătrâni recomandă amestecarea turmericului cu lapte si cu salvie.

Astfel, se folosesc 250 de mililitri de lapte, o lingură de salvie uscată, o linguriță de miere și o linguriță de turmeric.

Turnați laptele într-o oală și adăugați peste el salvia. Cînd amestecul începe să fiarbă, acoperiți-l și mai lasati-l la foc mic timp de 15 minute. După ce l-ați luat d epe foc, adăugați mierea și turmericul și amestecați bine.

Se recomanda consumarea aceastei băuturi fierbinte, înainte cu cel putin 30 de minute de culcare .

Ultimele stiri

Parteneri