Remediul natural care distruge celulele canceroase și vindecă întregul organism

Persoanele care folosit acest remediu susțin că are beneficii uimitoare pentru sănătate și întârzie îmbătrânirea. Vitaminele, mineralele, susbstanțele bioactive, proteinele, carbohidrații și uleiurile vegetale pe care le conține luptă cu cele mai crunte boli.

remediu

Ingrediente:

  • 400 grame grâu încolțit
  • 15 lămâi
  • 12 căței de usturoi
  • 1 kg miere de albine
  • 400 grame nuci

Grâu încolțit: Pune 400 de grame de boabe de grâu uscat într-un borcan transparent și acoperă-le cu apă. Lasă-le la înmuiat peste noapte. Dimineața, varsă apa în care s-au înmuiat și strecoaă-le. Clătește-le de câteva ori cu apă rece și lasă-le în scurgătoare pentru 1-2 zile sau până când încep să germineze. Zilnic, trebuie să uzi grâul cu apă proaspată de două ori, dimineața și seara.

După ce a încolțit, pune grâul, nucile și usturoiul curățat într-un borcan de sticlă. Stoarce sucul de la lămâi și adaugă-l în borcan. Amestecă bine apoi adaugă și mierea de albine și amestecă cu o lingură de lemn.

Depozitează amestecul în frigider pentru 3 zile.

Folosire:

Cu 30 de minute înainte de micul-dejun, prânz și de a merge la culcare, ia 1-2 linguri din amestec. Urmează tratamentul până consumi întreg borcanul.  Folosește acest remediu o dată pe an.