Sari la conținut

Remediul punctelor negre se află în bucătărie

woman washing her face with water

Iar când ne referim la bucătărie, trebuie să specificăm că se află chiar în farfuria ta. Nu-i așa că primul lucru care îți vine în minte atunci când te trezești este mâncarea. Iar cel mai accesibil mic dejun este omleta.

Esteticianul Joanna Vargas este spune că albușul de la ouă este un ingredient super important pentru masca de față care curăță punctele negre.

Ai  nevoie de un ou, o lingură de iaurt, și o linguriță de suc de lămâie. Amestecă ingredientele într-un bol, aplică pe tenul uscat, lasă masca să acționeze timp de 10 minute, apoi clătește-te cu apă caldă. Repetă tratamentul de 2 ori pe săptămână.

Iaurtul te ajută în lupta cu bacteriile, ouăle reprezintă o sursă de proteine și hidratează tenul, iar sucul de lămâie lucrează ca un antiseptic și îți luminează tenul

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: