miercuri, septembrie 28, 2022

Când sezonul rece se apropie, răcelile par imposibil de evitat. În afară de consumul mare de vitamina C și să te speli pe mâini cu religiozitate există un alt remediu care te va pune pe picioare imediat.

Oboseala, lipsa unui program de somn adecvat și cele câteva ore de somn pe care le-ai prins azi noapte nu te vor ajuta cu răceala. Sistemul nostru imunitar are o „memorie”, iar asta înseamnă că își aduce aminte ce viruși l-au atacat și cum îi poate opri.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Acesta e singurul supliment pe ...

Atunci când nu dormi, memoria ta este varză, iar la fel se întâmplă și cu sistemul imunitar. Însănătoșirea va fi mult mai lentă. Cel mai bun remediu pentru răceală este să dormi suficient.

Dacă nu dormi suficient, mai este o problemă – te vei îmbolnăvi din ce în ce mai rău, așa că cel mai bine este să nu pierzi noptile.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private