duminică, noiembrie 28, 2021

Restricționarea accesului în magazine. După ce au decis închiderea magazinelor de la orele 18.00, autoritățile din București vin cu alte restricții pentru a evita aglomerația. 

Magazinele mari și medii

Te-ar mai interesa: Predicțiile medicilor: „Ce este mai greu abia vine...

vor trebuie să respecte calculul clientelei utilizând cota de cel puțin 7 mp per client. În ceea ce privește magazinele mici, acestea vor respecta distanțarea de 2 metri între clienți. Asta înseamnă că magazinele vor accepta doar un anumit număr de clienți pentru a putea respecta spațiul menționat.

Noi restricții în magazinele din Capitală

„Pentru claritate în aplicare, magazinele vor afișa la intrare numărul maxim de clienți care pot fi simultan prezenți în magazin. În funcție de tipul de magazin și de situația fiecărui operator, măsurile vor putea diferi, de la contor automat la intrare,

Te-ar mai interesa: Anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu românii car...

contor manual, la număr de coșuri”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica, potrivit Mediafax.

Aceste măsuri nu sunt unice și obligatorii pentru toți operatorii, dar fiecare va trebui să adopte o măsură care să ducă la respectare numărului maxim de clienți, potrivit prefectului. Propuneri suplimentare trebuie să ajungă la Prefectura București până joi, la orele prânzului.

Te-ar mai interesa: De ce al cincilea și cel mai mare val al pandemiei...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri