Blat croncant, crema fina si densa de cocos cu aroma usoara de vanilie si indulcita cu sirop de agave.
Blat
Crema
Topping
Blatul: Maruntim biscuitii cu robotul sau ii zdrobim intr-o punga cu un facalet. Ii amestecam apoi cu sirop de agave, lapte vegetal si cacao. Presam bine compozitia rezultata pe fundul unei tavi rotunde cu pereti detasabili, tapetata cu hartie de copt.
Crema: Mixam toate ingredientele, mai putin untul de cocos, in robotul de bucatarie pana rezulta o crema fina. Apoi adaugam si untul de cocos topit (cea mai simpla metoda de a-l topi este sa tineti borcanul intr-un vas cu apa fierbinte) si mai mixam putin pana la incorporarea acestuia. Turnam crema se aseaza peste blat si o nivelam cu o spatula.
Cheesecakeul trebuie sa stea la frigider peste noapte si la congelator 1 ora inainte de servire. Asezam frumos bobite de afine din dulceata si sirop deasupra si savuram.
Sursa: madeline.ro.
Grigori Rasputin, misticul rus și consilier al familiei regale, a fost subiectul fascinației și al…
Mihai Voropchievici, numerolog, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse care sunt zodiile norocoase care…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse”, care este planta din care…
Medicul Tudor Ciuhodaru a prezentat zece recomandări de urmat pe care românii trebuie să le…
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre tradițiile și superstițiile specifice…
În lumea complicată a relațiilor umane, întâlnim uneori oameni care nu ne doresc întotdeauna binele.…